Norvegia, visul frumos dintre fiorduri: 15 locuri ca-n basme dintr-o țară superbă

Peisajele Norvegiei sunt incredibile. O spune o suedeză pasionată de fotografie care își invidiază vecinii pentru frumusețea naturii.

Signe Fogelqvist a avut ocazia să viziteze o parte din Norvegia și, fiind pasionată de imagine, cât timp s-a aflat în această țară a stat numai cu camera foto în mâini.

Destinația finală a călătoriei sale a fost Jämtland, comitat din Suedia aflat cam la o oră distanță de orașul norvegian Trondheim, așa că a văzut doar un sfert din Norvegia, dar a fost suficient pentru a se îndrăgosti de această țară.

"Mi-ar fi plăcut să văd tot, dar am lăsat asta pentru atunci când voi avea o dronă", a explicat ea pentru Bored Panda.

Signe nu are încă permis auto, așa că a călătorit în dreapta șoferului și n-a avut cum să se oprească de fiecare dată când a văzut un peisaj superb, pozând din mers, prin fereastra deschisă a mașinii. Pe de o parte, asta a ajutat-o mult să surmonteze lipsa autonomiei, dar pe de alta, când a ajuns acasă nu mai știa unde au fost făcute imaginile.
Însă fotografiile pe care ea le-a publicat pe Instagram nu mai au nevoie de explicații, pentru că surprind perfect frumusețea unică a Norvegiei.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.