10 hoteluri din care nu vrei să mai pleci: Te simți ca în Paradis!

O vacanță perfectă într-o destinație de vis trebuie planificată minuțios, iar unul dintre cele mai importante puncte de pe listă îl reprezintă cazarea. Când stai într-un hotel de lux, cu cele mai înalte standarde și cu experiențe ieșite din comun, această grijă se transformă, însă, într-o desfătare de care ai vrea să te bucuri pentru tot restul vieții.

Bright Side propune 10 hoteluri de top, situate în locuri minunate din toată lumea, în care te simți ca în Paradis.

E de înțeles dacă nu vrei să mai pleci, pentru că nicăieri în altă parte nu vei mai găsi asemenea condiții, dar cine are posibilitatea merită să stea în fiecare dintre acestea, pentru că toate au ceva special.

Manta Resort, Tanzania

Cu o priveliște ruptă parcă din Rai, complexul Manta te aduce în lumea subacvatică. Te cazezi, practic, sub apă, în camere construite cu pereți transparenți din care poți să admiri toate vietățile marine care mișună literalmente pe lângă tine. Imaginează-ți o caracatiță care își întinde un braț spre tine ca să te salute! - glumesc cei de la Bright Side.

Cabinele suspendate, Peru

Merită să vii aici, chiar dacă te temi de înălțime. Priveliștile sunt uimitoare și ai o vedere perfectă din cabinele suspendate la o înălțime de 440 de metri deasupra Văii Sacre din Peru.

Mina de argint din Suedia

Dacă ești obosit de atâtea telefoane, internet, televiziune și termene de predare, aici e locul perfect ca să scapi de orice legătură cu lumea. Situată la 155 de metri sub pământ, sala dintr-o mină veche de argint nu are, evident, semnal de telefonie. Iar când mergi pe coridoarele întunecate pentru a ajunge la sală, poți să simți ce simțeau cei care au muncit aici. Nu uita să-ți pui în bagaj niște haine groase, fiincă deși încăperea e încălzită, coridorul care duce spre ea nu este.

Grădinile suspendate din Bali, Indonezia

Pentru utilizatorii de Instagram, aici e Raiul pe Pământ - este un loc în care faci cele mai frumoase fotografii fără să umbli la setările camerei sau să apelezi la Photoshop. Nu-i de mirare că piscina este cel mai pozat loc din acest complex. Pădurea densă și vremea tropicală completează cadrul perfect pentru orice iubitor de natură.

Cabana Tu Tu’ Tun, Oregon, SUA

Este ideală pentru un weekend într-un loc retras. Ridicată pe malul râului Rogue River, cabana este un loc minunat pentru a petrece câteva zile liniștit, departe de agitația vieții de zi cu zi. Împrejurimile sunt splendide și nu te mai saturi să admiri peisajele.

Complexul Conrad Maldives Rangali Island, Maldive

Un hotel subacvatic, cu camere cu pereți și tavan din sticlă. Pur și simplu stai în pat și vezi pești verzi (și de alte culori) pe pereți.

Complexul Kakslauttanen Arctic, Finlanda

Un loc superb în care poți să admiri Luminile Nordului. Niciun hotel nu oferă priveliștile de aici - poți să stai toată noaptea întins în pat și cu ochii în tavanul din sticlă, privind spectacolulul Aurorei Boreale. Dacă vii aici iarna, ai parte și de excursii cu săniile trase de câinii huskie, dar și de pescuit la copcă. Și dacă vrei să te simți ca Moș Crăciun, te plimbi și cu sania trasă de reni!

Complexul Ladera, St. Lucia

Dacă îți place viața în junglă, acest hotel e pentru tine. Mărginit de Muntele Gros Piton, Marea Caraibelor și pădurea deasă, locul este așa cum ai visat. Are camere cu doar trei pereți, a patra latură fiind deschisă pentru a admira natura, așa că te poți aștepta să ai vreun vizitator din pădure când se lasă seara.

Bambu Indah, Bali

Udang House are camere situate deasupra suprafeței unui lac, iar acestea au podeaua din sticlă, dar nu-ți face griji, nu cedează. Excelent dotate și amenajate, camerele oferă o priveliște superbă.

Hotelul de gheață, Suedia

Dacă îți plac frigul, zăpada și gheața, acesta se va dovedi locul potrivit în care să stai. Experiența este de neuitat: totul e din gheață, inclusiv vesela. Iar cei care vor să se căsătorească în acest loc au și o capelă. Bineînțeles, este sculptată în gheață.