Audi a rugat un fotograf să pozeze o maşină de 50.000 de dolari. Ideea lui a fost mai bună - VIDEO

În loc să pozeze un model Audi în valoare de 50.000 de dolari, un fotograf a folosit o maşină de numai 32 de dolari. Iar imaginile sunt spectaculoase.

Când cei de la Audi au luat legătura cu un fotograf pentru a realiza imaginile de promovare ale unui model care costa 50.000 de dolari, nu s-au gândit că toată treaba asta poate fi făcută la fel de bine cu o maşină de numai 32 de dolari.

Promovarea unei maşini costă o grămadă de bani, dar dacă îl angajezi pe Felix Hernandez, ieşi cu siguranţă mai ieftin fără să pierzi din calitate. Renumit pentru un proiect în care a pozat o machetă de R8 de 40 de dolari pe care a făcut-o să arate ca o maşină de 160.000 de dolari, fotograful are un portofoliu impresionant a fost contactat de Divizia Middle East de la Audi pentru un nou portofoliu de prezentare.

Omul a acceptat, dar în loc să folosească modelul respectiv, a creat singur un deşert şi o şosea în studioul său şi a folosit o miniatură.

Hernandez este un adevărat maestru al lumilor în miniatură. Este capabil să imite orice la scară redusă, dar acest proiect a fost provocator chiar şi pentru el. "În mod normal, lucrez cu modele la scală 1/8. Pentru lansarea Q2 am primit acceptul să lucrez cu un model la scala 1/43.
E prima oară când am făcut acest gen de fotografie cu un model atât de mic"
, a explicat fotograful.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.