Asta-i Rusia: Ursuleţul care lucrează în grădină e vedetă pe internet

Un pui de urs a fost filmat în Rusia în timp ce ajută o femeie să planteze cartofi în grădină. Felul în care îşi face treaba i-a cucerit pe internauţi, iar imaginile au devenit virale.

Evident, doar în Rusia era posibil aşa ceva: un ursuleţ adorabil sapă cu labele în pământ şi face gropi, luând exemplu de la stăpâna lui care îl îngrijeşte. Femeia planta cartofi în grădină şi făcea gropi cu o unealtă, în timp ce puiul de urs o priveşte puţin şi se apucă şi el să lucreze alături.

Animalul e pus pe treabă şi reuşeşte să facă repede groapa, dar mai aruncă din când în când şi câte o privire spre femeia de lângă el, să vadă dacă e bine cum sapă.

Potrivit Daily Mail, clipul video a fost postat sâmbătă pe reţelele de socializare, cu titlul "Ursul ajută la plantarea cartofilor - Asta-i Rusia!" şi a devenit imediat viral, adunând peste 50.000 de vizualizări, relatează cotidianul britanic.

Timp de secole la rând, ursul a reprezentat un simbol al puterii în această ţară şi atunci când s-a numit Imperiul Rus, Uniunea Sovietică sau Federaţia Rusă.

În 1980, echipa olimpică a Rusiei a folosit imaginea unui ursuleţ, pe nume Mişa, la Jocurile găzduite de Moscova, notează cotidianul britanic.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.