Slăbit rapid: 5 exerciţii pe care le fac vedetele ca să scape de kilograme

Slăbeşte şi remodelează-ţi silueta cu ajutorul celor mai eficiente exerciţii pe care le practică vedetele de la Hollywwod. Eva.ro îţi prezintă câteva exerciţii propuse de antrenorii celebri ai vedetelor care cunosc secrete imbatabile.

Foto: health.com

Exerciţiul 1: Cum să ai braţe tonifiate ca Jessica Biel

Jessica Biel este recunoscută pentru braţele sale tonifiate. Care este secretul ei? Flotările pe care i le-a recomandat antrenorul său personal, Jason Walsh.

Poziţia de start: culcat pe burtă, braţele îndoite sub tine şi palmele cu degetele depărtate. Sprijină-te în braţe şi picioare pentru a ridica tot corpul drept şi a repeta această mişcare. Execută 3 seturi de câte 10 flotări.

Exerciţiul 2: Cum să ai spate sexy ca Halle Berry

Ca să ai umerii şi spatele sexy pe care le afişează cu mândrie Halle Berry trebuie să apelezi la ajutorul unei mingi de fitness şi să faci exerciţiul pe care i l-a recomandat antrenorul personal, Harley Pasternak. "Acest exerciţiu întăreşte partea de sus a spatelui şi-ţi conferă o postură mai bună. Astfel, vei arăta supersexy într-o rochie care lasă spatele la vedere", explică antrenorul şi autorul cărţii "5-Factor Diet".

Poziţia de start: şezut pe minge cu greutăţi de 2 kilograme în fiecare mână. Se apleacă trunchiul în faţă până ajunge să fie paralel cu solul şi braţele se lasă să cadă libere. Din această poziţie se ridică braţele ca să favorizezi apropierea omoplaţilor, după care revii cu braţele libere câtre sol. Execută 3 seturi de câte 20 de reprize fiecare.

Exerciţiul 3: Cum să ai un fund ferm ca Jennifer Aniston

Jennifer Aniston este votată ca fiind una dintre cele mai sexy vedete de la Hollywood. Secretul ei pentru un fund ferm stă în combinarea exerciţiilor de yoga cu stretching pe care le practică cu regularitate.

Poziţia de start: braţele pe sol în faţa piciorul drept astfel încât să formeze împreună un triunghi. Ridică piciorul stâng atât cât te simţi confortabil, timp în care se întinde piciorul drept. Revino la poziţia iniţială şi repetă mişcarea. Execută 12 reprize pentru fiecare picior.

Exerciţiul 4: Cum să ai picioare sexy ca Gwyneth Paltrow

Tracy Anderson este cea care i-a vândut acest secret divei Gwyneth Paltrow ca să aibă picioare sexy. Exerciţiul pe care i l-a recomandat lucrează inclusiv partea interioară a coapselor, o zonă problematică pentru orice femeie.

Poziţia de start: din şezut pe o partea dreaptă a corpului, sprijină palmele pe sol şi îndoaie piciorul drept până formează un unghi de 90 de grade. Ridică piciorul stâng cât de sus poţi să revino spre sol. Execută câte 25 de reprize pentru fiecare picior.

Exerciţiul 5: Cum să ai abdomen plat ca Jessica Alba

Un exerciţiu complet care lucrează muşchii abdomninali este cel pe care-l face Jessica Alba la recomandarea antrenoarei de fitness Ramona Braganza.

Poziţia de start: culcat pe burtă, corpul ridicat cu sprijin pe mâini şi picioare. Încordează abdomenul în timp ce îndoi piciorul drept şi aduci genunchiul către umărul stâng. Revino în poziţia de start şi repetă mişcarea şi cu celălalt picior. Execută câte 5 reprize pentru fiecare picior.

Un alt exerciţiu eficient este să porneşti cu picioarele îndoite, sprijin pe mâini şi să arunci deodată picioarele pentru a permite corpului să fie perfect întins. Execută 10 reprize din acest exerciţiu.