10 sfaturi de slăbit oferite de vedetele care și-au transformat radical corpul

Starurile care au reușit să scape de kilogramele în plus și cele care și-au tonifiat perfect corpul cu ajutorul sportului sunt un exemplu pentru noi toți. Acestea demonstrează cât de mult te poate ajuta un stil de viață sănătos și cât de uimitoare pot fi schimbările asupra corpului. Numeroase vedete au dezvăluit care sunt secretele din spatele reușitelor lor. Iată ce sfaturi de sănătate și nutriție oferă vedetele care au obținut un corp de invidiat:

Perseverența este cheia

Pentru rolul din "Gardienii Galaxiei", care l-a consacrat, actorul Chris Pratt a sclăbit 27 de kilograme în numai șase luni. Întrebat care este secretul său, Chris a declarat că totul ține de perseverență. Trebuie să-ți păstrezi permanent țelul în minte și să lucrezi pentru el în fiecare zi. Acesta a mai spus că est important să ai așteptări realiste. "Nu îți poți transforma corpul într-o lună", a declarat actorul.

Evită alimentele rafinate și procesate excesiv

Zac Efron a trecut printr-o transformare radicală, de la băiețelul firav din filmele pentru copii, la starul sexy din celebrul film Baywatch. Zac are un program de exerciții extrem de solicitant, dar în același timp are grijă să mănânce sănătos. Actorul evită produsele intens procesate, dar și pe cele făinoase sau cu un conținut prea mare de zahăr.

Încearcă antrenamentele combinate

Kim Kardashian s-a îngrășat după cea de-a doua sarcină, iar pentru a scăpa de kilogramele în plus, starleta a apelat la ajutorul unui antrenor personal. Antrenamentele sale includeau serii de exerciții de intensitate ușoară alternate cu exerciții de intensitate ridicată. La finalul fiecărui antrenament, Kim ridica greutăți, pentru a slăbi și a-și menține formele sexy.

Zahărul este cel mai mare dușman al tău

Susan Boyle a devenit faimoasă datorită vocii sale uimitoare, după ce a participat în 2009 la concursul "Britain's Got Talent". La vârsta de 55 de ani, Susan a fost diagnosticată cu diabet de tip 2 și a decis să-și schimbe radical stilul de viață. Cântăreața a eliminat complet zahărul din aleimentația sa, iar rezultatele sunt uimitoare: a slăbit foarte mult, iar sănătatea sa s-a îmbunătățit.

Renunță la alcool

Zach Galifianakis, starul din "Marea mahmureală", a surprins pe toată lumea când și-a făcut apariția la Gala Emmy 2017 cu o formă fizică de invidiat. Actorul a slăbit foarte mult și susține că motivul pentru care a dat jos kilogramele în plus este renunțarea la consumul de alcool. 

Începutul este cel mai dificil

Transformarea actorului Jonah Hill este incredibilă! Actorul a fost întotdeauna o persoană plinuță, dar după ce s-a îngrășat 18 kilograme pentru rolul din "War Dogs" a decis că este cazul să-și schimbe stilul de viață. A apelat la ajutorul colegului și prietenului său Channing Tatum, care l-a sfătuit ce să facă pentru a slăbi. Iar Channing l-a sfătuit să înceapă pur și simplu. Iar după cum se poate observa, Jonah i-a urmat sfatul.

Somnul este foarte important

Melissa McCarthy a slăbit extrem de mult pentru noul său film. Actrița a dat jos 34 de kilograme datorită unei diete cu un conținut ridicat de proteine și scăzut de carbohidrați, dar și unui program intens de exerciții efectuate zilnic. Dar potrivit vedetei, secretul este somnul. Actrița se culcă în fiecare seară la ora 19.30 pentru ca organismul său să se refacă în timpul somnului. 

Mănâncă porții mici

Faimoasa Christina Aguilera s-a îngrășat 27 de kilograme după despărțirea de soțul ei, în 2010. Dar vedeta a reușit să revină în formă maximă. Secretul ei pentru a slăbi este acela de a mânca porții mici, cât mai des posibil. Cântăreața are un meniu format din trei mese și patru gustări, toate în total de 1600 de calorii. În acest fel nu îi este niciodată foame și slăbește în ritm natural.

Ai grijă ce mănânci

Actrița și cântăreața Jennifer Hudson a reușit să slăbească foarte mult la începutul carierei sale, dar și să se mențină. Vedeta a recunoscut că nu reușește să facă prea mult sport din cauza programului său încărcat, dar spune că este foarte atentă la ceea ce mănâncă. Jennifer notează tot ce mănâncă de-a lungul zilei și nu consumă alimente prăjite, pizza sau paste.

Nu te grăbi

Jordin Sparks a reușit să dea jos cele 22 de kilograme în plus prin mișcare. Vedeta a început cu o simplă plimbare prin cartierul său, apoi a mărit treptat intensitatea antrenamentelor. Secretul este să nu te grăbești și să nu încerci să slăbești foarte mult într-un timp scurt. Îi faci rău organismului și probabil vei redobândi rapid kilogramele eliminate.
MAI MULT DESPRE: dieta, sport, vedete, slabit