Sursele echilibrului

Putine femei stiu ca armonia cotidiana, implinirea si echilibrul lordepind de influenta chakrelor. Dar cate dintre noi stim intr-adevar cesunt si cum functioneaza aceste chakre? Eva te ajuta sa le descoperi.


Conform traditiei orientale, fiintele si obiectele neinsufletite formeazaun tot, care comunica prin diferite tipuri de energie. Chkrele absorbaceasta energie, pentru a o distribui in organism prin meridianeleacestuia. Cu cat stralucirea lor este mai puternica, cu atat aura va fimai puternica.


Omul are 88.000 de chakre, situate de-a lungul intregului organism.

Existainsa sapte chakre principale care permit emotionalului si mentalului saatinga o stare de echilibru si de plenitudine. Din cauza vietii foarteagitate si a stresului, se poate intampla ca anumite chakre sa se blochezesau sa se dezvolte mai putin decat celelalte.


Muzica, culorile, aromoterapia si yoga sunt principalele stimulenteale chakrelor. Dar trebuie sa stii ca nu poti sa-ti dezvolti sau sa-tideschizi singura chakrele. Pentru aceasta ai nevoie de sprijinul unuispecialist. Metodele utilizate pentru stimularea chakrelor se inscriuintr-un demers spiritual pe care il poti invata doar urmand cursuri derelaxare sau de inspiratie orientala.