Piure de cartofi. Unde greșești când îl prepari

Piure de cartofi este una dintre garniturile frecvent preparate, mai ales atunci când vrei să savurezi o porție de friptură la grătar sau la cuptor. Chiar și așa nu toată lumea știe că există o greșeală pe care majoritatea o fac în momentul preparării.

Piure de cartofi. Iată unde greșești atunci când prepari garnitura preferată a românilor:

Piure de cartofi. Este importantă să știi unde greșești pentru a avea un preparat delicios.

Majoritatea curăță cartofii, îi pune la fiert, se scurg de apă și apoi se pisează adăugând și restul ingredientelor. Ei bine, bucătarii susțin că această variantă nu este corectă, atunci când îți dorești un piure declicios.



Ei bine, pentru un piure delicios, cartofii trebuie fierți în ingredientele cu care vrei să îi combini, potrivit bucătarului chef Tyler Florence.

Piure de cartofi. Cum se prepară corect


Piure de cartofi. Se spală și se curăță cartofii, se taie cubulețe și se un la fiert în lapte cu unt, sare etc. În acest mod, cartofi au timp să absoarbă aromele ingredientelor respective.

După ce au fiert suficient, scoatem cartofii într-un vas separat.
Se pisează și apoi se încorporează treptat lichidul aromat în care s-au fiert cartofii.

Piure de cartofi. Piureul de cartofi se prepară cu ușurință şi este delicios. Citește continuarea pe wowbiz.ro!