Un abdomen de invidiat, cu exercitiile Tae-Bo!

In prag de sarbatori, fiecare dintre noi viseaza sa afiseze o silueta impecabila, fara "colacei" in jurul taliei, fara "aripioare" sau inestetica celulita de pe abdomen...

In prag de sarbatori, fiecare dintre noi viseaza sa afiseze o silueta impecabila, fara "colacei" in jurul taliei, fara "aripioare" sau inestetica celulita de pe abdomen. Cu vointa, disciplina si ceva timp liber la dispozitie, putem fi in cea mai buna forma de sarbatori, practicand un sport distractiv si periculos... pentru calorii, evident - Tae-Bo.

Cu atat mai mult cu cat ne-am ales deja o tinuta-trasnet pentru petrecerea de Revelion, eleganta, mulata pe corp sau cu "vedere" la abdomen, ne dorim sa iesim in evidenta si sa fim tinta privirilor admirative din incapere.

Cu siguranta, nu-ti doresti sa etalezi cele cateva kilograme in plus tocmai in aceasta perioada, nu?

Poti apela cu incredere la o solutie care va da, intr-adevar, rezultate, daca vei persevera si vei urma sfaturile noastre. Asadar, Tae-Bo este o modalitate excelenta de a da jos kilogramele in plus, de a elimina grasimile din jurul taliei, conturandu-ti un abdomen plat, tonifiat, si de a-ti pastra un tonus ridicat, radiind de energie si optimism.

Putem obtine, insa, toate acestea doar prin practicarea unor simple exercitii dedicate zonei abdomenului? "Da! Stilul Tae-Bo Sculpt raspunde acestor cerinte, fiind un stil de fitness/aerobic avansat, ce imbina elemente si experienta tuturorstilurilor de miscare de pana acum, in vederea izolarii efortului catre zonele dorite cum ar fi talia, fesele, coapsele etc.", ne-a explicat Cristian Popescu, specialist Tae-Bo.

Stilul Sculpt are capacitatea de a-ti pune in miscare musculatura, conducand la eliminarea kilogramelor si tonifierea intregului corp.
Nu te lasa, insa, descurajata de exercitiile rapide si intense de Tae-Bo pe care le vezi la televizor sau pe DVD-urile cu programe de aerobic. Nu trebuie nici pe departe sa fii experta in ale fitness-ului pentru a obtine rezultate excelente, fara foarte mult efort.

Trebuie doar sa practici exercitiile constant, sa fii indulgenta cu tine insati, daca esti la inceput, si sa soliciti o evaluare a starii de sanatate din partea medicului tau, pentru a scapa de griji.

Dupa cum te sfatuieste Cristian Popescu, "in primul rand, orice persoana care vrea sa practice vreun sport, nu trebuie sa aiba probleme cu inima.
In al doilea rand, trebuie sa-si doreasca si sa constientizeze ca Tae-Bo ii va schimba viata in bine. Apoi, restul vine de la sine
".

Esti incepatoare? Nu uita de incalzire!


Iti doresti un abdomen ferm si esti dispusa sa executi oricate exercitii de fitness ar fi nevoie pentru a-l avea in cel mai scurt timp. Ai o vointa de fier si acest lucru este unul de apreciat, insa trebuie sa o iei usor. In graba de a obtine rezultate in timp record, risti sa te accidentezi in timpul executarii exercitiilor si sa schiopatezi... de Revelion, cand petrecerea e in toi.