Tonifiaza-ti fesele!

Iti doresti un fundulet obraznic, bombat si fese ferme pe care sa le "porti" cu mandrie pe plaja in aceasta vara? Fie ca te ghidezi dupa modelul "XXL" J. Lo, fie dupa cel "XS" Kylie Minogue, afla ca nu este imposibil sa iti tonifiezi musculatura fesierilor si sa arati asa cum iti doresti! Solutia: vointa plus exercitii fizice plus alimentatie adecvata.

Sezonul estival iti cere sa scapi de celulita! Daca iarna te poti resemna cu aspectul de coaja de portocala al pielii, gandindu-te ca nu se vede prin hainele groase, acum este imposibil sa stai si sa nu faci nimic in aceasta privinta. Marea, plaja, hainele lejere si usor transparente... toate constituie un imperativ pentru intretinerea corpului. Desi exista o multitudine de tehnici propuse pentru eliminarea celulitei, nu se poate afirma cu certitudine ca una dintre ele ar fi solutia miraculoasa.



Iti propunem un program simplu de urmat pentru "a-i veni de hac" celulitei. Nu te astepta sa scapi definitv de ea, pentru ca asta nu se va intampla. Insa, faptul ca nu stai degeaba sa o privesti cum se agraveaza fii sigura ca iti va aduce o mare satisfactie si, in timp, si efecte vizibile de ameliorare.