Martora accidentului lui Dan Condrea: „De la primele audieri, nu m-a mai căutat nimeni“

Gabriela Pelin, martora accidentului lui Dan Condrea, a declarat, miercuri, că de la momentul tragediei nu a fost căutată de nimeni din familia bărbatului, iar de la prima sa audiere nu a mai fost contactată de Poliţie sau Parchet.

Martora accidentului lui Dan Condrea, Gabriela Pelin, a declarat pentru agenţia Mediafax că din seara accidentului şi până acum nu a fost contactată de rudele fostului patron Hexi Pharma. Aceasta a precizat că nici poliţia ori parchetul nu a mai căutat-o de la momentul primelor audieri.

Femeia a spus că la sediul Parchetului General, în aceeaşi zi în care a fost ea audiată, au fost chemaţi şi ceilalţi doi martori ai accidentului.

"La Parchet, când m-au audiat, m-au pus să scriu, să scriu exact ce s-a întâmplat, ce am văzut, pas cu pas.

Când am ajuns eu la parchet, biciclistul era acolo la audieri, poliţistul a venit după. În seara accidentului, biciclistul era pe margine drumului, era acolo când am oprit. El făcea semne să opresc", a spus Gabriela Pelin.

Martora declară că reprezentanţii Serviciului de Telecomunicaţii Speciale (STS) i-au pus la dispoziţie înregistrările apelului la 112 abia luni dimineaţă, iniţial refuzând-o.

"Da, mi-au pus la dispoziţie, ieri dimineaţă, mi-au trimis CD-ul prin poştă.
Sunt patru foldere, 11 minute în total. Prima dată când am solicitat am fost refuzată, pe motiv că au dat înregistrarea la parchet. Duminică a fost accidentul, eu am cerut marţi. După o săptămână mi-a venit comunicare prin poştă că nu mi-o pot pune la dispoziţie, că este la parchet. Am făcut iar solicitare, după ce a apărut şi la televizor, acum mi-au dat-o"
, a mai spus Gabriela Pelin.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.