Iulia Ionescu, adolescenta dispărută, a fost găsită!

Fata în vârstă de 15 ani, dispărută miercuri în Capitală, a fost găsită într-un tren în care a urcat la Suceava, venind spre Bucureşti, după ce a fost identificată de şeful de tren care a anunţat Poliţia.
UPDATE: Iulia Ionescu e în drum spre Bucureşti, în custodia Poliţiei Române.

Şeful Poliţiei Române, Petre Tobă, a declarat că Iulia Ionescu se află în custodia Poliţiei şi se îndreaptă spre Bucureşti, unde va fi predată familiei.

Tobă a mai precizat că fata nu a fost victima vreunei infracţiuni cât a fost dispărută. Totodată, ea a colaborat de la bun început cu poliţiştii care au identificat-o în tren, a arătat acesta, sâmbătă seară, într-o conferinţă.

Petre Tobă a mai spus că în acest caz Poliţia Română a beneficiat inclusiv de sprijinul SRI. El a mai menţionat că, în perioada în care fata a fost dispărută, au fost primite, în acest caz, 46 de apeluri la 112.

UPDATE Şef de tren: Fata dispărută era însoţită de un călugăr în gara Suceava, dar a urcat singură în tren.

Iulia Ionescu, fata de 15 ani, dispărută miercuri din Capitală, a fost însoţită în gara din Suceava de un bărbat în straie monahale, care i-a cumpărat biletul de tren pentru Bucureşti, fata urcând singură în tren, după ce şi-a dat jos hainele călugăreşti, în prezent fiind în audieri la Focşani.

Cornel Grigoriciuc, şeful trenului internaţional Moscova - Bucureşti, a declarat că adolescenta, îmbrăcată în straie călugăreşti, a fost însoţită în gară de un bărbat şi el îmbrăcat în haine monahale.
Potrivit sursei citate, fata s-a dezbrăcat de aceste straie înainte să urce singură în tren, rămânând în haine civile - pantaloni şi o jachetă neagră, ea urcând apoi singură în tren.

Şeful de tren a spus că, în momentul în care a ajuns la fată cu controlul biletelor, a stat de vorbă cu ea după ce a recunoscut-o că ar fi adolescenta dispărută, moment în care fata a devenit agitată şi şi-a sunat mama, spunându-i că se întoarce acasă, la Bucureşti.

Fata avea bilet pe ruta Suceava - Bucureşti, care i-a fost cumpărat de către călugăr la casa de bilete din gara Suceava, a declarat Florin Catană, şeful Poliţiei TF Suceava.
"S-a eliberat un bilet la ghişeu pentru un bărbat în haine monahale. Nu s-a prezentat nicio fată la ghişeu", a spus Catană.

Şeful de tren a anunţat Poliţia la 112, însă adolescenta a fost preluată imediat de o patrulă a Poliţiei Transporturi, aflată în trenul respectiv.

Fata a fost recunoscută de un angajat CFR în jurul orei 17.15, într-un tren internaţional care venea de la Moscova şi mergea spre Sofia, a declarat pentru MEDIAFAX Alina Predescu, purtător de cuvânt la CFR Călători.

Potrivit sursei citate, fata a urcat în tren la Suceava şi călătorea cu bilet.
Şeful de tren a anunţat Poliţia, iar poliţiştii au urcat în tren la Bacău şi au coborât cu adolescenta la Focşani.

Conform unor surse, tânăra şi-ar fi sunat mama în cursul zilei de sâmbătă, plângând, şi a rugat-o s-o ierte. Iulia i-ar mai fi spus mamei că se întoarce acasă din pelerinaj.

UPDATE Patriarhie: Nu avem deocamdată informaţii că Iulia Ionescu ar fi fost la vreo mănăstire din Suceava.

Constantin Stoica a spus că, imediat după aflarea veştii că fata a fost găsită şi că a urcat în tren la Suceava, unde era îmbrăcată în haine de călugăriţă, Patriarhia a contactat Arhiepiscopia Sucevei şi Rădăuţilor să verifice dacă Iulia Ionescu a plecat de la o mănăstire de acolo.

Până în acest moment, nu s-a confirmat că fata ar fi fost la o mănăstire din zonă, dar verificările continuă, a mai spus Stoica.

Iulia Ionescu, fata de 15 ani, dispărută miercuri în Capitală, a fost găsită într-un tren în care a urcat la Suceava, venind spre Bucureşti, după ce a fost recunoscută de şeful de tren care a anunţat Poliţia.

Fata a fost recunoscută de angajatul CFR în jurul orei 17.15, într-un tren internaţional care venea de la Moscova şi mergea spre Sofia, a declarat pentru Mediafax Alina Predescu, purtător de cuvânt la CFR Călători.

Ea a urcat în tren la Suceava şi călătorea cu bilet până la Bucureşti.
Şeful de tren a anunţat Poliţia, iar poliţiştii au urcat în tren la Bacău şi au coborât cu adolescenta la Focşani.

Fata era îmbrăcată în veşmânt bisericesc, a mai spus Predescu.

Conform unor surse, tânăra şi-ar fi sunat mama în cursul zilei de sâmbătă, plângând, şi a rugat-o s-o ierte. Iulia i-ar mai fi spus mamei că se întoarce acasă din pelerinaj.

Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, Constantin Stoica, a declarat pentru Mediafax că, după ce au apărut în presă informaţiile privind găsirea Iuliei Ionescu, se fac verificări, dar încă nu s-a confirmat că fata ar fi fost la o mănăstire din Suceava.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.