Umeri decupați în noua colecție ETIC

Unul din trendurile din sezonul de primăvară-vară pune accent pe umeri. Bluzele, cămășile, topurile și rochiile au umeri decupați – un detaliu chic, dar și foarte sexy.

Piesele din colecția de primăvară-vară ETIC respectă această tendință, iar umerii sunt puși în evidență în diverse feluri. De exemplu, pentru o ținută ce poate fi purtată chiar și la birou, ETIC propune bluze elegante, care au pe umeri decupaje discrete. Pentru zilele toride, există o mulțime de variante de bluze fără umeri: unele sunt romantice, cu volane, altele au elastic în partea de sus și pot fi purtate în două feluri – pe un umăr sau cu ambii umeri dezgoliți.

Unele au detalii din dantelă, un material în tendințe. Printre preferate sunt cămășile fără umeri – albe, cu dungi roz sau cu dungi albastre.


Rochiile fără umeri au fost și ele create pentru diverse momente: pot fi purtate în oraș, la petreceri, în club, iar modelele vaporoase, din materiale ușoare, sunt ideale pentru plajă. Pentru ținutele office, ETIC a creat rochii elegante, cu mici decupaje în dreptul umerilor.

 

Pe lângă piesele care pun accent pe umeri, în colecția de primăvară-vară ETIC vei descoperi o multitudine de rochii, topuri, bluze, tricouri sau pulovere lejere – cu inserții metalice, dantelă, paiete sau chiar tricouri cu mesaje haioase. Nu în ultimul rând, ținutele office – sacouri, pantaloni, fuste sau rochii – sunt elegante și cu un twist, care le scoate din anonimat.

Colecția The Colors of the Sun de la ETIC este deja disponibilă în toate magazinele brandului.