Inovatie la nivel mondial in detoxifiere, dezacidifiere și pierdere în greutate fără înfometare

Totul a inceput cu dorinta unei calatorii - o plecare in natura departe de orice civilizatie. In acest fel, a inceput cautarea hranei "perfecte": Rezultatul este numit Isano si este o revolutie care permite un rezultat neasteptat: scaderea in greutate fara senzatia permanenta de foame!
Isano este o o hrana completa, noutate mondiala, sub forma unui mic baton. Cativa ani buni au fost efectuate cercetari, analizata reteta si efectul testat. Datorita ingredientelor pure naturale, fara aditivi chimici, mancarea 100% sanatoasa, care contine substantele nutritive elementare pentru acoperirea cerintelor zilnice, este centrul bunastarii personale. Datorita curbei optimizate a glicemiei cu o distributie minima a insulinei, chiar daca se ingereaza doar 1000 kcal pe zi, nu apare sentimentul de foame.
Si partea cea mai buna: spre deosebire de dietele si tratamentele traditionale, Isano este foarte eficient si usor de aplicat. Mancarea este intotdeauna disponibila si in faza intensiva, in care kilogramele se topesc in mod corespunzator, nu mai este nevoie pentru a petrece timp la cumparaturi sau pentru cantarit si gatit. Musculatura nu este afectata, ci are loc arderea grasimii, care este rapida, sanatoasa si, mai presus de toate, durabila. Fara efectul de temut yo-yo. De asemenea, produsul ofera o curatare foarte eficienta a organismului, dezacidifiere si reglarea digestiei.
Si acest lucru este posibil cu mare usurinta: la fiecare 60-90 de minute sunt consumate pe tot parcursul zilei, impreuna cu apa plata - aproximativ zece batoane Isano de diferite gusturi.
Performanta obtinuta este mentinuta in mod natural, cu un castig considerabil de timp si o generala stare de bine.
Organismul primeste ingredientele necesare metabolizarii intr-o forma usor digerabila, contrar ideii generale de dieta, practic 100% nutrienti cu 90% mai putin volum de mancare. In acest fel, Isano este pe deplin in voga pe piata vest-europeana: nu circumstantele chinuitoare ale diferitelor metode de pierdere in greutate marcheaza viata de zi cu zi, ci mai degraba, fiecare scurta perioada de dieta este acum o faza lejera spre a te regasi.