Combina frigorifica Arctic

În încercarea de a sprijini consumatorii să adopte un stil de viaţă responsabil faţă de mediul înconjurător, Arctic a lansat o gamă nouă de electrocasnice Arctic TET, cu Tehnologie de Economisire pe Termen lung. Gama Arctic TET încorporează soluții tehnologice menite să ofere beneficii concrete: economie de energie și apă, rezultate de gătire și spălare mai performante, siguranță sporită și confort în utilizare, economie de timp și economie de bani.

 
Caracteristici: clasa energetica A; Diplay Electronic; ECO frost free; ECO dual balance; Autonomie 17h; Capacitate congelare ( kg/24h): 6; usi reversibile; Consum: 342 kWh/an; Dimensiuni: 201x59,5x60cm. Accesorii: control electronic al temperaturii; ECO Breeze; ECO LED: economie de energie; ECO Fresh: pastrarea alimentelor care necesita o temperatura de stocare apropiata de 0 grade celsius; saftey glass; 4 rafturi inferioare de sticla ajustabile; 4 rafturi pe usa din care 1 cu capac; 2 cutii legume si fructe; ECO Buzz - avertizare sonora; ventilator; suport oua;
Congelator: Multi Frost Zone - optiuni multiple de congelare; tavita cuburi de gheata; 3 compartimente congelare, din  care unul de congelare rapida. Culoare: silver.