Cum sa-ti albesti dintii

Vesti bune! Dintii se pot albi fie la un stomatolog, fie acasa,de catre fiecare, dupa ce cumparam in prealabil substantele necesareacestei operatiuni. Dr. stomatolog Alexandru R. Schally, a vorbit desprefolosirea substantei de albire a dintilor.

Pentru persoanele care incearca aceasta operatiune acasa, trebuie folositao concentratie de 10% de substanta activa (carbonid peroxid). Dupaprocurarea acestei substante, care se gaseste in cabinetele stomatologice,trebuie procurate cateva gutiere prefabricate, care se introduc in gura cusubstanta respectiva si care se musca, timp de cateva minute.

Operatiunetrebuie repetata consecutiv, timp de 6-8 ori.

In cazul in care tratamentul este aplicat de catre un stomatolog,concentratia este de 35% si se fac 2-3 aplicari consecutiv (intr-uninterval de o ora). Efectul de albire nu este permanent. In functiede materialul de substanta dentara a fiecarui pacient, albirea trebuiereluata la interval de 6 luni sau un an. Dr. Alexandru R. Schally atrageatentia ca aceasta substanta, folosita prea des, poate slabi structuratesutului dentar. Daca va hotarati sa va albiti dintii, cel mai indicatar fi sa obtineti si acceptul medicului stomatolog.

Pentru consultatii sau intrebari apelati la cabinetul destomatologie/radiologie Dr.
Alexandru R. Schally, Str. Gheorghe Pop deBasesti nr.15, sector 2, telefon: 252.32.93