Ținutele purtate de Meghan Markle în timpul turneului regal din Australia

Prințul Harry și Meghan Markle se află în primul lor turneu regal, în calitate de soț și soție.

Aceștia au ajuns în Australia pe 14 octombrie, iar ținutele purtate de Meghan în timpul evenimentelor oficiale la care au participat până în prezent sunt urmărite cu mare atenție de toți cei pasionați de modă și nu numai.

Ducesa de Sussex și soțul său au fost întâmpinați în Sydney de guvernatorul general Sir Peter Cosgrove și soția sa, Lady Cosgrove.

Meghan, care este însărcinată cu primul său copil, a purtat o rochie albă elegantă, în timp ce Prințul Harry și-a făcut apariția în uniforma marinei militare.

Potrivit dailymail.co.uk, ținutele purtate de Meghan până în prezent în timpul turneului din Australia au o valoare de 61.583 de lire. Ducesa de Sussex a ales rochii elegante pentru evenimentele oficiale, dar a purtat și ținute relaxate de zi, precum rochii în dungi, cu bretele, jeanși negri, sacouri și pantofi sport.
Fosta actriță a repurtat diverse piese, printre care jeanșii negri, sacourile sau pantofii cu toc. Turneul regal va dura până pe 1 noiembrie, când ducii de Sussex sunt așteptați să se întoarca în Anglia.

Descoperă cele mai interesante ținute purtate de Meghan Markle în timpul turneului din Australia.

Foto: Hepta

25 octombrie: Rochie roșie

Ducesa de Sussex a ajuns pe aeroportul din Tonga purtând o rochie de un roșu intens, cu aplicații florale, o piesă a brandului Self Portrait. Aceasta a completat ținuta cu pantofi stiletto Manolo Blahnik și un clutch Dior.

25 octombrie: Rochie verde

La plecarea de pe aeroportul Nadi din Fiji, Ducesa de Sussex a purtat o rochie de culoare verde închis, semnată Jason Wu, care costă aproximativ 2229 de lire, potrivit DailyMail. A asortat ținuta cu pantofi stiletto Manolo Blahnik și clutch Dior din satin bleumarin.

24 octombrie: Rochie roz, cu imprimeu floral

Meghan a purtat o rochie roz cu imprimeu floral în timpul vizitei din Fiji. Ținuta a fost formată din rochie petrecută Figue, care costă 1495 de dolari, espadrile Castaner și plic din fibre împletite, realizat manual.

23 octombrie: Rochie albastră cu capă

Pentru recepția de la hotelul Grand Pacific din Fiji, Meghan Markle a ales o rochie albastră cu capă, semnată Safiyaa, care costă 1095 de lire. Alegerea acestei culori nu este întâmplătoare, nuanța purtată de Meghan fiind numită albastru Fiji.

23 octombrie: Rochie albă

Pe 23 octombrie, Meghan a purtat o rochie albă Zimmermann, realizată pe comandă, care costă aproximativ 600 de lire. A asociat ținuta cu pantofi cu toc Tabitha Simmons și clutch Kayu Anna.

22 octombrie: Rochie cu dungi

În timpul vizitei de pe insula Fraser, soția prințului Harry a purtat o rochie cu dungi verticale și bretele. Rochia poartă deumirea Pineapple și este o creație a brandului american Reformation. A asociat rochia lejeră cu o pereche de sandale cu talpă joasă Sarah Flint.

21 octombrie: Ținută sport

Pe 21 octombrie, Meghan a purtat o ținută sport formată din jeanși negri, jachetă impermeabilă cu brandul Invictus Games și pantofi sport Veja, care au un preț de 115 lire.

21 octombrie: Jeanși negri și sacou alb

În timpul unei recepții desfășurate la prânz, Meghan a purtat o ținută formată din jeanși negri, bluză pe gât neagră și un sacou alb cu dungi negre verticale semnat L'Agence. Ținuta a fost completată de o pereche de pantofi negri cu toc Aquazzura și o geantă de umăr Orton.

20 octombrie: Rochie neagră

Pentru ceremonia de comemorare a soldaților căzuți pe front, Meghan a purtat o rochie neagră semnată Emilia Wickstead, pălărie Philip Treacy și pantofi cu toc Tabitha Simmons.

20 octombrie: Ținută neagră și sacou alb

Ducesa de Sussex a optat pentru o ținută casual la un eveniment al competiției Invictus Games, al cărui patron regal este Prințul Harry. Meghan a ales un sacou alb Altazzura, jeanși skinny negri și cămașă neagră cu brandul Invictus Games.

19 octombrie - Rochie cu dungi verticale

Pentru o vizită pe plaja Bondi din Sydney, Meghan a ales o rochie cu dungi verticale și bretele, semnata Martin Grant, espadrile cu platforma marca Castaner si pandantiv Adina Reyter.

17 octombrie - Sacou gri și jeanși negri

În timpul unei petreceri în aer liber, Meghan a purtat o ținută formată din cămașă albă Maison Kitsune, jeanși Outland, blazer supradimensionat din colecția Serena Williams și botine până la gleznă J. Crew Sadie.

16 octombrie - Rochie albă și trenci camel

Pe 16 octombrie, în timpul vizitei la grădina zoologică Taroga, Meghan a purtat o rochie albă Karen Gee, pantofi cu toc Stuart Weitzman și trenci Martin Grant. La scurt timp de la sosire, aceasta a înlocuit pantofii cu toc cu o pereche de balerini. Ducesa a completat ținuta cu cercei în formă de fluturi, care i-au aparținut Prințesei Diana.