Ținute moștenite: 7 fiice ale unor femei celebre care au purtat rochiile mamelor lor

Este fascinant atunci când vedem copiii unor staruri care seamănă perfect cu părinții lor celebri. Și nu numai că seamănă cu mamele lor, dar fiicele unor femei faimoase au purtat chiar și aceleași ținute. 

Citește și: Fanii Madonnei sunt îngrijorați. Cântăreața a postat un video bizar pe TikTok, înainte de Premiile Grammy


Rochiile păstrate cu grijă chiar și câteva decenii devin adevărate moșteniri de familie. Iar de cele mai multe ori nu sunt doar simple piese vestimentare, ci reușesc să transmită un mesaj emoționant - acela că fiicele își admiră mamele și vor să le calce pe urme.
 
Descoperă femeile celebre care se pot mândri că fiicele lor le admiră stilul vestimentar.

Cindy Crawford și Kaia Gerber

Când a împlinit 18 ani, în anul 2019, Kaia Gerber a purtat la petrecerea sa aniversară una dintre ținutele faimoase ale mamei sale, modelul Cindy Crawford. Kaia a purtat rochia Versace cu top din piele pe care mama ei a purtat-o la premiile MTV Video Music Awards în anul 1992.

Brooke Shields și Rowan Henchy

Brooke Shields a purtat această rochie atunci când a fost nominalizată la Globurile de Aur, în anul 1998. Dar actrița a dezvăluit că nici măcar acel moment special nu se compară cu faptul că și-a văzut fiica purtând aceeași rochie la balul de absolvire.

Angelina Jolie și Zahara Jolie-Pitt

Zahara, fiica adoptată a Angelinei Jolie, a purtat anul trecut rochia pe care mama sa a ales-o pentru premiile Oscar din anul 2014. Actrița a dezvăluit că fiica sa a dorit să promoveze astfel sustenabilitatea în modă, purtând o piesă vestimentară mai veche.

Courteney Cox și Coco Arquette

Coco a purtat rochia pe care mama sa a purtat-o pe covorul roșu cu 21 de ani în urmă, iar asemănarea dintre cele două este uimitoare. Courteney a postat pe Instagram imaginea cu fiica sa, spunând că rochia a fost „o investiție bună”. 

Harper Beckham și Victoria Beckham

Victoria Beckham a distribuit pe Instagram o imagine în care fiica sa, Harper, poartă o rochie mov. Rochia, pe care Victoria o purtase cu câteva zile în urmă, este una dintre creațiile fostei membre a trupei Spice Girls. Ca orice fetiță care își admiră mama, se pare că Harper, în vârstă de zece ani, adoră să poarte hainele elegante ale mamei sale.

Kris Jenner și Kim Kardashian

Kim Kardashian a purtat în anul 2010, la un eveniment care a avut loc la Casa Albă, o rochie care i-a aparținut mamei sale, Kris Jenner. Kris a dezvăluit pe Instagram că rochia Valentino purtată de Kim a fost una dintre piesele sale vestimentare preferate din anii '80.

Lisa Rinna și Amelia Gray

Cu 15 ani înainte ca fiica sa să poarte această rochie Alaia, actrița Lisa Rinna și-a făcut apariția la un eveniment în aceeași rochie. În prezent, piesa vestimentară vintage aparține fiicei sale, iar Lisa este cât se poate de mândră de acest lucru. Vedeta din serialul „Melrose Place” a postat pe Instagram un colaj cu ea și Amelia purtând aceeași ținută.

MAI MULT DESPRE: vedete, moda, tinute, rochii, fiice, mame celebre