Se întâmplă și la case mari: Regina Letizia a Spaniei a purtat aceeași ținută ca cea a unei femei căreia i-a acordat o diplomă

Regina Letizia a Spaniei a participat miercuri la un eveniment oficial desfășurat în orașul Merida, din Spania. Regina în vârstă de 49 de ani a acordat diplome unor persoane din cadrul Consiliului Regal al Dizabilității și a avut parte de o surpriză amuzantă. Letizia a acordat o diplomă unei femei care purta o rochie identică.
Regina Spaniei a arătat uimitor într-o rochie Mango, fiind întâmpinată de președintele regiunii Extremadura, Guillermo Fernandez.

Letizia a asociat rochia în alb și negru cu o curea neagră lată și o pereche de pantofi negri stiletto. Ea a accesorizat ținuta cu o pereche de cercei în formă de stea.


Însă Regina Spaniei nu a fost singura care a ales rochia Mango pentru acest eveniment oficial.
La scurt timp după ce a intrat în sala de ceremonii, Letizia a observat că una dintre participante purta aceeași ținută. Inmaculada Vivas Teson, profesoară de drept și una dintre persoanele care a primit un premiu din partea Reginei, a purtat aceeași rochie, care face parte din colecția Mango pentru acest sezon și are prețul de 269,99 lei.


Atunci când Inmaculada Vivas Teson a fost chemată pentru a primi o diplomă din partea Reginei, ambele femei s-au amuzat pe seama coincidenței și s-au îmbrățișat.

Nu este prima dată când Letizia poartă piese ale unor branduri accesibile.
Ea alege de obicei branduri spaniole, precum Zara sau Mango.

De asemenea, Letizia a purtat de-a lungul timpului rochii care i-au aparținut soacrei sale, Regina Sofia. În luna septembrie a anului trecut, Letizia și soțul său, Regele Felipe al Spaniei, l-au întâmpinat la Palatul Regal din Madrid pe președintele chilian Sebastian Pinera. Pentru această ocazie, regina a purtat o rochie albă cu imprimeuri florale roz și albastre, care i-a aparținut inițial soacrei sale. Sofia, soția fostului rege Juan Carlos, a purtat aceeași ținută în urmă cu 40 de ani, în timpul unei vizite oficiale la Roma.

Iar la începutul acestui an Letizia și-a făcut apariția la un eveniment oficial într-o rochie Valentino pe care Sofia a purtat-o în anul 1977.


Letizia Ortiz Rocasolano este soția Regelui Felipe al VI-lea (54 de ani), care a urcat pe tronul Spaniei în 2014, după ce fostul rege Juan Carlos, soţul Sofiei, a abdicat în același an.
Relația lor a început în noiembrie 2002, iar în 2003, la doar câteva luni după ce a fost promovată în poziția de prezentatoare de știri a postului public de televiziune, ea și-a dat demisia. Câteva zile mai târziu a fost făcut anunțul oficial despre relația sa cu Felipe.

Cei doi s-au căsătorit în anul 2004, la Catedrala Santa María la Real de la Almudena din Madrid și au două fiice - prințesele Leonor, în vârstă de 16 ani, și Sofia, în vârstă de 15 ani.

Foto: Hepta

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă