Cum să porți blugii skinny în 2020. 10 ținute chic

Noile modele de blugi care s-au impus în ultimii ani ne arată că influencerii, fashionistele și lumea modei în general se îndreaptă către stiluri ceva mai largi și relaxate. De la mom jeans, boyfriend jeans sau blugii evazați în stil retro, putem observa tot mai des astfel de stiluri noi. Însă acest lucru nu înseamnă neapărat că blugii skinny au ieșit din trend. 

Ținutele postate de fashioniste pe Instagram ne demonstrează că acest model clasic de blugi rămâne în continuare în tendințe.
Diferența este dată de modul în care sunt purtați. În locul asocierilor tipice, blugii skinny sunt purtați în moduri inedite și sunt incluși în ținute chic, feminine și sofisticate. Descoperă câteva modalități inedite de a purta jeanșii skinny în 2020:

Jeanși skinny, pulover pe gât și botine nude

Puloverele cu guler înalt sunt un trend important al acestui sezon rece. Se potrivesc perfect cu blugii skinny, dar și cu botinele de culoare nude în stil victorian care sunt, de asemenea, în tendințe. Completează look-ul cu un palton lung în carouri pentru o ținută modernă și originală.

Sacou și jeanși skinny

Combinația dintre sacou și jeanși skinny este întotdeauna potrivită și arată excelent indiferent ce modele, culori sau imprimeuri alegi. Pentru acest sezon, încearcă un sacou în carouri în asociere cu blugii skinny negri.

Blugi skinny albi și cardigan negru

Dacă îți plac blugii skinny albi, scoate-i în evidență purtându-i cu un cardigan negru scurt și o pereche de botine crem până la glezne. 

Blugi skinny prespălați și jachetă din piele

Oferă un aspect cool unei perechi de jeanși prespălați purtându-i în asociere cu o jachetă neagră din piele în stil moto și botine albe până la glezne care să ofere un constrast interesant.

Rochie deasupra blugilor skinny

O ținută în care să porți o rochie deasupra unei perechi de jeanși skinny este una modernă și avangardistă, fiind un stil adoptat frecvent de fashioniste. Alege o rochie cu un imprimeu interesant, care va ieși în evidență.

Jeanși decolorați și cămașă cu dungi

Adoptă un stil relaxat și sexy purtând o pereche de jeanși decolorați în asociere cu o cămașă cu dungi pe care să o legi în talie. Completează ținuta cu o pereche de pantofi cu toc cu imprimeu care vor atrage toate privirile.

Blugi skinny și haină supradimensionată din piele de oaie

Ieși în evidență prin intermediul unei ținute formate din jeanși skinny asociați cu botine cu talpă joasă și o jachetă supradimensionată din piele de oaie. O beretă interesantă va oferi și mai multă personalitate acestui look modern.

Ținută denim

Asocierea dintre două piese din denim era privită cu ani în urmă drept o greșeală majoră și un look demodat. Dar acest lucru s-a schimbat încă de anul trecut, când purtarea mai multor piese din denim în aceeași ținută a devenit un look statement, reprezentativ pentru fashionistele de top.

Blugi skinny, palton camel și cizme până la genunchi

Adoptă „uniforma” anului 2020 compusă din jeanși skinny, pulover cu guler pe gât și palton lejer pentru a obține o ținută trendy, perfectă pentru zilele răcoroase. Blugii skinny se potrivesc de minune cu cizmele până la genunchi, care se poartă în acest sezon rece.

Jeanși skinny, top și sandale

Blugii skinny se potrivesc la fel de bine și în sezonul cald și arată excelent în asociere cu un top feminin scurt și sandale cu barete subțiri.