Kate Moss, într-o rochie superbă pe covorul roşu, la Cannes - FOTO

Kate Moss a avut o apariţie spectaculoasă pe covorul roşu, la Palais Des Festivals din Cannes.

Modelul britanic în vârstă de 42 de ani a purtat o superbă rochie roşie, în stil toga, la premiera de luni a filmului "Loving". Cu o despicătură provocatoare, care îi descoperea piciorul drept şi sandale negre cu toc subţire, Kate Moss a atras toate privirile la intrarea în Palais Des Festivals.

Vedeta a fost însoţită de sora sa mai mică, Lottie, în vârstă de 18 ani, care a optat pentru o rochie de aceeaşi culoare.

Printre vedetele care au asistat la premiera filmului "Living", o poveste despre un cuplu interrasial din Virginia anului 1958, s-au numărat Colin Firth, Toni Garrn, Mischa Barton, Kristen Dunst şi Sonam Kapoor.

Presa internaţională a scris în aceste zile că supermodelul britanic s-a despărţit de iubitul său, tânărul conte Nikolai von Bismarck după o dispută provocată de comportamentul lui "eretic", scrie Daily Mail.

Cei doi s-au cunoscut după ce în iulie anul trecut Kate s-a despărţit de soţul ei, muzicianul Jamie Hince (47 de ani) şi au petrecut împreună o vacanţă în Brazilia.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.