Pantofi indrazneti, in picioare celebre

Vedetele promoveaza tot felul de lucruri iesite din comun: haine, accesorii, gesturi, declaratii sau manifestari publice. Iata o serie de piese unele ciudate, altele elegante si altele de-a dreptul prost alese.

Vedetele promoveaza tot felul de lucruri iesite din comun: haine, accesorii, gesturi, declaratii sau manifestari publice.

Iata o serie de piese unele ciudate, altele elegante si altele de-a dreptul prost alese, asa cum au fost ele "analizate" de revista "People".

Uitandu-ma peste toate pozele am descoperit ca multe dintre vedetele internationale adora platformele, tocurile sau talpa din lemn.

Despre ultimul, putem spune ca este un trend foarte cautat si extrem de comod.

Jennifer Lopez prefera platformele de la Ferragamo


Fie ca-i vin bine sau nu, artista a vrut cu tot dinadinsul sa para mai inalta. Pentru a obtine acest rezultat, Lopez a ales o pereche de platforme extrem de inalte, pe care le-a purtat la un eveniment de promovarea a gentilor Samanthei Thavasa, desafasurat la Tokyo.


Gwyneth Paltrow este fanul botinelor lansate de Christian Louboutin


Actrita parca incearca sa atraga un semnal de alarma si sa ne indemne pe toate sa uitam de incaltamintea plictisitoare. Pentru a reusi acest lucru, alege o pereche de botine Louboutin, ingenios create si care, fie vorba intre noi, ii vin destul de bine. Paltrow a purtat aceste accesorii la premiera unui film.



Cameron Diaz accepta invitatia la distractie lansata de Dsquared

Si face acest lucru purtand o pereche de pantofi foarte interesanti, creati de fratii Dsquared.  Daca te uiti din fata la acest model de pantofi, ai impresia ca nu au nimic iesit din comun.  Mai mult, par atat de banali, incat daca esti amatoarea lucrurilor iesite din comun, nu ai da banii pe ei. Insa, surpriza acestor accesorii sta in toc, accesoriu care face diferenta prin grafica. Culorile alb si rosu, care se gasesc in toc, contrasteaza perfect cu negrul din care este construit restul.

Audrina Patridge iubeste pantofii bijuterie, insa acestia sunt kich


Si acest lucru s-a putut vedea la gala de decernarea a premiilor MTV din Australia. Atunci, vedeta tv a ales o pereche de sandale Balmain, un pic cam incarcate dupa gustul meu. Poate ca aceasta este moda acolo sau poate ca vedeta a crezut ca se potrivesc foarte bine cu celelalte piese din tinuta, insa mi se pare ca fac parte din categoria obiectelor kich.



Emma Robert poarta platforme in trend


Despre Emma, numai de bine. Acest model de pantofi platforma se poarta foarte mult in aceasta perioada. Si, dupa cum spune si designerul Mihai Albu, sunt foarte comozi. Actrita a ales sa poarte acest model la inaugurarea unui nou magazin Topshop, in New York.

Posh Spice adora lucrurile scumpe


... asta si pentru ca-si permite. Victoria Beckham ne-a obisnuit cu aparitiile ei costisitoare. Acest lucru a putut fi vazut si la Londra cand, la o plimbare prin oras, vedeta a ales sa poarte o pereche de sandale semnate de Louis Vuitton.



Reese Witherspoon merge pe mana celor de la Balenciaga

Actrita are grija intotdeauna de aparitiile ei in public. Foarte rar a fost prinsa pe picior gresit. Tinuta ei, elaborata si plina de stil, a fost completata, de aceasta data, cu o pereche de pantofi eleganti, care ies in evidenta prin tocul de un galben intens. Chiar daca par foarte greu de asortat, Witherspoon a gasit solutia, alegand o rochie scurta de la Rodarte.