Modă: 10 perechi de pantofi şi sandale care se poartă vara asta

Când vine vorba despre încălţări nicio femeie nu e mulţumită cu numărul pe care îl deţine. Parcă îi mai lipseşte o pereche de sandale nude, fără toc, iar platformele acelea galbene, pe care le-a văzut în vitrină, se potrivesc perfect cu rochiţa albastă pe care n-a purtat-o niciodată. Pantofii fac parte din viaţa nostră şi trebuie să recunoaştem că, nu de puţine ori, suntem capabile să face sacrificii enorme pentru a ne achiziţiona o nouă pereche.

Şi, pentru că ştim cât de mult îi iubeşti, ne-am gândit să-ţi prezentăm câteva modele pe care trebuie să le încerci în această vară. 

Încălţări în culori puternice

O pereche de pantofi cu toc în culori puternice vor scoate în evidenţă şi cea mai banală ţinută. Dacă îţi este teamă să-i asortezi la un outfit colorat, îi poţi purta cu o pereche de jeanşi şi un tricou simplu. Iar pentru fetele care vor să pară mai înalte, am un mic truc: când porţi pantofi coloraţi, la o ţinută simplă, optează şi pentru un colier mare, colorat sau o eşarfă, în jurul gâtului, în nuanţe puternice. În acest fel, privirile vor fi atrase către zonele colorate şi, automat, vei părea mai înaltă. 

Sandale albastre

Sandalele albastre nu trebuie să-ţi lipsească din garderobă. Sunt versatile şi se pot combina cu foarte multe ţinute. Galben, alb, roşu sunt doar câteva culori cu care le poţi asorta.

Pantofi cu toc gros

În ultimile sezoane, tocurile groase au reapărut pe podiumuri. Ceea ce nu e un lucru rău dacă ne gândim la cât de comode sunt şi cât de uşor e să fii la "înălţime" cu astfel de tocuri.

Pantofii nude

În această vară, o pereche de pantofi sau sandale nude sunt un must. Aceste încălţări se potrivesc cu foarte multe haine şi culori, iar partea cea mai bună este că nu se vor demoda prea curând.

Tocul stiletto, fără moarte

Încălţările cu toc stiletto sunt fără de moarte. S-au purtat, se poartă, se vor purta. De aceea, le consider o investiţie pe termen lung.

Converşii cei de toate zilele

Pentru zilele libere, plimbări în parc, ieşiri la cafea cu fetele, converşii sunt ideali. Iar o pereche colorată nu poate trece neobservată.

Balerinii, încălţările pe care le iubim

Balerinii sunt cele mai comode încălţări din toate timpurile. Îi putem purta la birou, când ieşim la plimbare sau chiar şi seara, în oraş. Sunt uşor de asortat şi de purtat. Şi, dacă vrei să ieşi în evidenţă, poţi să optezi pentru o pereche într-o culoare neon, sunt foarte la modă.

Pantofii de inspiraţie masculină

Pantofii de inspiraţie masculină sunt prezenţi în mai toate colecţiile marilor case de modă. Sunt ideali la o pereche de jeanşi suflecaţi pănă la glezne şi un sacou boyfriend sau o rochie retro până la genunchi.

Cizme din cauciuc

Poate ai să te întrebi ce caută o pereche de cizme printre pantofii şi sandalele pentru vară, dar la cât de mult a plouat în ultimul timp, am ajuns la concluzia că o pereche de cizme din cauciuc sunt mai mult decât necesare. Şi pentru că zilele ploioase sunt cenuşii, noi îţi propunem să-ţi cumperi o pereche de cizme colorate.

Sandale flat

Sandalele flat sunt, asemenea balerinilor, indispensabile. Nu cred că există femei care să nu îndrăgească aceste încălţări, dacă nu pentru aspect, măcar pentru comoditate. Merg perfect la pantaloni scurţi, la jeanşi, dar şi la fuste lungi.
MAI MULT DESPRE: vara, tendinte, pantofi, fashion, sandale, modele