8 bijuterii pe care ar trebui să le ai deja până la vârsta de 40 de ani

De-a lungul timpului, ai acumulat cu siguranță o mulțime de accesorii și bijuterii. Printre ele, poate că unele sunt foarte prețioase, iar altele au mai mult valoare sentimentală. Indiferent ce tipuri de bijuterii îți plac, fie că e vorba de cele din aur sau din argint, masive sau delicate, există câteva piese esențiale care nu ar trebui să lipsească din colecția ta. Sunt acele bijuterii care te ajută completezi perfect o mulțime de ținute și look-uri, de la cele pentru birou și până la cele pentru evenimente speciale.
Iar dacă vei investi într-unele de calitate, le vei putea purta zeci de ani. Iată care sunt cele opt bijuterii pe care să le ai până la vârsta de 40 de ani:

O brățară delicată

Este o piesă clasică, pe care o poți purta absolut oriunde. Poate fi realizată dintr-un lănțișor simplu și subțire din aur, aur alb, argint sau platină, dar poate fi decorată cu aplicații, pietre prețioase sau diferite modele. Însă cu cât este mai simplă, cu atât mai bine se va integra în toate ținutele tale. Meghan Markle, Ducesa de Sussex, este una dintre vedetele care adoră astfel de brățări realizate din lănțișor foarte subțire. Meghan poartă brățări delicate la fiecare apariție publică. 

Cercei interesanți cu perle

Perlele nu se demodează niciodată, dar contează foarte mult ce stiluri de bijuterii cu perle alegi. În cazul cerceilor cu perle, este de preferat să alegi o pereche inedită, originală, care să iasă în evidență prin aspectul său modern. De exemplu, poți opta pentru perlele organice neprelucrate, care au forme neregulate și au un aspect deosebit. Cerceii cu perle pot completa ținutele pentru birou sau pe cele pentru evenimente speciale și întâlniri romantice. 

Inel în stil pecete

Din punct de vedere istoric, inelele cu pecete au reprezentat întotdeauna puterea și identitatea. Imprimate inițial cu blazonul familiei și folosite pentru a pune sigiliu corespondenței, acestea și-au pierdut de-a lungul timpului utilitatea, revenind la statutul de simple accesorii. Fie că alegi un astfel de inel cu un model abstract, fie că optezi pentru inițialele tale sau alte simboluri, secretul este să obții o bijuterie deosebită, care să te reprezinte.

Cerceii de tip șurub cu diamante

Elizabeth Taylor a declarat la un moment dat că „viața este goală fără cercei!”. Talentata actriță iubea cerceii și avea o colecție impresionantă de bijuterii. Din colecția ta nu ar trebui să lipsească o pereche de cercei delicați cu diamante, cu prindere de tip șurub. Un singur diamant pentru fiecare cercel este suficient pentru a obține acel strop de strălucire inconfudabilă. Există numeroase stiluri și modele din care poți alege, de la tăieturi clasice și până la cele în stil smarald sau baghetă.

Un ceas elegant

Ar trebui să fii mândra posesoare a unui ceas de foarte bună calitate până la vârsta de 40 de ani. În loc să investești în numeroase produse de calitate slabă, mai bine economisești și îți cumperi un ceas care arată impecabil și care îți poate completa perfect ținutele business. Un ceas cu cadran rotund și brățară metalică nu se demodează niciodată și se asortează de minune cu stilul office și nu numai. Trebuie să ai grijă ca diametrul cadranului să nu fie prea mare față de circumferința mâinii tale și ca dimensiunea brățării să fie potrivită pentru tine. 

Un lănțișor cu pandantiv

Vrei un colier pe care să-l poți purta oriunde și care se potrivește cu orice ținută? Atunci ai nevoie de un lănțișor delicat cu pandantiv, pe care să-l poți ține tot timpul la gât. Un exemplu este pandantivul de tip monedă. Are un aspect modern, este foarte ușor de integrat în orice ținută și se potrivește de minune cu celelalte bijuterii delicate din colecția ta. 

O pereche de cercei statement

Nu ai nevoie de prea multe accesorii pentru a adăuga acel ceva deosebit unui look. O pereche de cercei statement este tot ce-ți trebuie pentru a completa perfect o ținută elegantă. Din aur sau argint, cu diamante sau cristale, scopul este să investești într-o pereche de cercei statement care să devină alegerea ta de bază pentru evenimente speciale mulți ani la rând. 

O brățară rigidă

O brățară rigidă poate fi simplă și clasică sau experimentală și interesantă. Oricare stil ai alege, poți obține același efect: această bijuterie se potrivește pentru orice ocazie. O poți purta în cadrul ținutelor pentru birou sau poate fi asortată cu o rochie de seară elegantă. Oricum alegi să o porți, în mod sigur vei fi surprinsă să descoperi cât este de versatilă.