Sex-Horoscop: Dragoste pasională de Sărbători. Cum să-l înfierbânţi pe iubitul tău

Un costum sexy de Crăciuniţă este perfect ca să-l dai pe spate pe bărbatul din Balanţă. Află care este trucul ideal pentru iubitul tău!

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Vrei să-i oferi iubitului tău din săgetător un Crăciun pe care nu-l va uita niciodată? Alege un costum foarte sexy, de spiriduş nebunatic... Va fi cu siguranţă impresionat!

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)

Un costum clasic de Crăciuniţă sexy îl va atinge în punctul sensibil pe bărbatul din zodia Capricorn. Include şi jocurile erotice în care el este cel dominat, pentru că adoră femeile puternice, care îl subjugă. Va fi cu siguranţă cel mai frumos cadou de Sărbători pentru el!

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Fii cât se poate de îndrăzneaţă dacă vrei să-l înnebuneşti pur şi simplu pe iubitul tău din Vărsător. Un costum sexy de Crăciuniţă, dar cu ceva în plus, dacă se poate cât mai neobişnuit, este alegerea perfectă în ceea ce priveşte ţinuta. Nu uita să te "aprovizionezi" şi cu câteva jucării sexuale pe care nu le-aţi mai încercat şi asta pentru că adoră să testeze mereu lucruri noi.

Peşti (19 februarie - 20 martie)

Deghizează-te într-un om de zăpadă sexy şi... fierbinte pentru iubitul tău din zodia peşti. Oferă-i o noapte absolut incendiară! Începeţi totul cu o baie fierbinte, cu mult abur şi arome de iarnă, precum scorţişoara, care este de asemenea şi un puternic afrodisiac.

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

O ţinută extrem de sexy este sufiecientă să-i iei minţile iubitului tău din zodia berbecului. Iar pentru că roşul este culoarea care îi atrage cel mai mult atenţia, un costum "sumar" de Crăciuniţă este ideal! Pregăteşte şi două cocktailuri cu votcă sau altă băutură tare, pentru ca atmosfera să fie de-a dreptul incendiară!

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Pregăteşte-i iubitului tău din taur o masă absolut delicioasă, cu bunătăţile lui preferate. Apoi oferă-i desertul... Îmbracă o lenjerie extrem de sexy, specială pentru Crăciun, pentru ca meniul să fie complet!

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Oferă-i o noapte absolut senzaţională iubitului tău din gemeni! Alege o costumaţie sexy, dar şi amuzantă, cum ar fi cea din imagine, cu clopoţei. Gândeşte-te apoi la câteva jocuri erotice care să-i stârnească imaginaţia, pentru că nu duce cu siguranţă lipsă de idei...

Rac (22 iunie - 21 iulie)

Un costum care să-ţi pună sânii în valoare îi va atrage cu siguranţă atenţia iubitului tău din zodia racului. Îi plac la nebunie surprizele, de aceea, nu uita să incluzi tot felul de elemente neaşteptate, cum ar fi lenjeria comestibilă sau jucării sexuale.

Leu (22 iulie - 22 august)

Alege o rochiţă de Crăciuniţă extrem de sexy şi nu uita să asortezi şi mănuşile lungi şi negre, care te transformă într-o apariţie foarte elegantă. Nu uita accesoriile deosebite şi cel mai senzual parfum pentru ca iubitul tău din leu să fie absolut încântat. Şi chiar dacă renunţi la haine, păstrează pantofii cu toc în picioare. Va fi în extaz!

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Ce-ai zice de o cină festivă pentru doi pregătită purtând un costum sumar de gospofină extrem de sexy? Cu siguranţă iubitul tău din Fecioară nu ar refuza niciodată aşa ceva! Fă-i o astfel de surpriză de Sărbători şi clar nu va uita niciodată!

Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)

Fii strălucitoare pentru iubitul tău din zodia Balanţei. Alege o costumaţie sexy şi foarte elegantă, dar înainte de asta, nu uita să pui muzică perfectă pentru amor, alege cel mai bun vin roşu posibil şi câteva gustări absolut senzaţionale. Aşa arată o noapte perfectă de Crăciun pentru nativul din Balanţă!

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Lasă-l pe iubitul tău din zodia Scorpionului cu gura căscată de uimire! Alege o costumaţie foarte sexy, cu fâşii de piele şi lanţ. Îi vei face Sărbătorile mult mai interesante...