Poveste adevărată: "Viitoarea mea soacră vrea să ne înveţe cum să facem sex"

Suntem împreună de aproape doi ani și am decis să ne căsătorim. Suntem de-o seamă, avem 25 de ani, și pentru mine el este al doilea bărbat din viață.
Nu mi s-a părut important să aflu, din punctul lui de vedere, câte au fost înaintea mea, pentru că nu cred că trecutul contează într-o relație, ci cum ne comportăm unul cu celălalt. Recunosc că poate nu sunt așa de pricepută într-ale sexului, dar consider că mai am destul timp să învăț asta, să învățăm împreună.

Numai că recent am aflat ceva ce m-a bulversat total. Și anume că pe iubitul meu l-a inițiat în cum se face sex chiar mama lui împreună cu o prietenă a ei. Am fost șocată, deși admit că văzând-o pe ea cum arată la 50 de ani (pare de 35) mi-am dat seama că a fost o mare cuceritoare la viața ei. Dar chiar să recurgă la astfel de perversiuni bolnave nu aș fi crezut.
Culmea e că lui nu i se pare nimic nepotrivit. Iar asta m-a pus un pic pe gânduri în legătură cu viitorul nostru.

Apoi am zis, ok, asta e, poate că a fost și a trecut, așa au ales ei să rezolve o chestiune care în multe familii românești nici măcar nu se discută, între părinți și copii, darmite să se facă. Viața noastră sexuală era bună sau cel puțin din punctul meu de vedere nu aveam a mă plânge. Se pare, însă, că el i-a povestit mamei lui ce și cum facem și mai ales că are unele nemulțumiri în legătură cu „prestația” mea. Deși mie nu mi-a spus inițial. Așa am ajuns să mă abordeze ea, viitoarea mea soacră, la câteva luni după ce am decis că ne căsătorim.

Mi-a spus că acum că voi intra în familie ea ține la fericirea fiului ei și vrea să corespund așteptărilor lui, de aceea se oferă să ne „mediteze” pe amândoi ca să fim buni la pat.
De surpriză am rămas mută și nu am putut să am o replică la această abordare. Am preferat să plec din cameră și să nu îi dau un răspuns, însă chestiunea a rămas în suspensie, și ori de câte ori știu că trebuie să dau ochii cu ea mă apasă.

Mă deranjează faptul că ea știe cum facem noi dragoste și chiar lucruri pe care, eventual, eu nu le fac bine. Consider că chestiunile astea intime nu trebuie împărtășite cu alții, cu atât mai puțin cu părinții, mi se pare stânjenitor numai gândul, darmite să o văd pe soacra mea între noi explicându-ne sau chiar să mi-o imaginez făcând sex cu ... soțul meu. E absurd, nu credeți?

Mi-e greu să povestesc asta cuiva cunoscut, de fapt mi-e rușine.
Nu i-am zis nici mamei, nici celei mai bune prietene, însă simt că trebuie cumva să fac ceva ca să nu se ajungă mai departe. Refuz categoric să mă supun acestei șarade a lor, dar în același timp îl iubesc pe el și îmi doresc să rămânem împreună. Am încercat să-i spun lui ce mă deranjează, dar el consideră că nu e nimic greșit în a învăța ceva de la mama lui, așa că n-am mai insistat. Nu știu cum să abordez chestiunea mai departe.

Nota redacţiei. Această poveste este adevărată. Subiectele sunt alese în urma mesajelor trimise la redacţie sau a problemelor ridicate de cititoarele eva.ro pe forumul site-ului. Numele personajelor au fost schimbate din motive ce ţin de protejarea intimităţii celor implicaţi.
Vă rugăm, dacă aţi trecut printr-o experienţă de viaţă puternică şi exemplară şi credeţi că merită să o împărtăşiţi cu cititoarele noastre, scrieţi-ne pe adresa redactie@eva.ro.