Horoscopul săptămânii 18-24 aprilie. Fecioarei i se oferă o șansă importantă

Fecioarei i se oferă o șansă importantă în această săptămână.


Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Dragoste

Configurația astrală din această săptămână poate da naștere unor speculații cu privire la motivul pentru care te-ai implicat într-o anumită relație.

Dacă ai îndoieli serioase cu privire la înțelepciunea deciziei tale, atunci poate că trebuie să-ți faci puțin timp pentru a reflecta asupra motivelor tale și a ceea ce te-a atras inițial.

Este posibil să fie nevoie să te așezi și să vorbești cu partenerul/a despre cum te simți.

Bani

Săptămâna aceasta ești centrul social al lumii tale. Vorbești, primești apeluri și, în general, ești popular/ă. E frumos să fii tu!

Grupurile sociale, politica și transmiterea lucrărilor unui public mai larg sunt importante acum.

Cu toată această putere personală la îndemână, este timpul să avansezi un proiect pentru animale de companie strângând niște bani pentru a începe. Chiar și un mic capital îl va putea pune în funcțiune.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Dragoste

Schimbarea și transformarea par să fie la ordinea zilei. Poate că ați crezut anumite lucruri unul despre celălalt când ați început o relație, dar pe măsură ce timpul a trecut, amândoi v-ați schimbat.

Poate că este necesar să vă gândiți la cum vă vedeți amândoi viitorul împreună și unde trebuie să permiteți reciproc mai multă libertate de a explora adevăruri diferite.

Bani

Aspectele astrale din această săptămână indică o perioadă de concentrare deosebită asupra carierei tale. Acum ești ca un laser, simțind cel mai bun moment de a avansa.

Deși s-ar putea să ți se solicite să muncești mai mult, solicitarea unor responsabilități suplimentare arată că șeful tău crede că ești o persoană de încredere.

De aici, a solicita o creștere salarială devine o sarcină mult mai ușoară. Cere-o fără emoții și drame, îți cunoști abilitățile și ești convins/ă de valoarea lor.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Dragoste

De ce trebuie să joci atât de multe jocuri când vine vorba de dragoste și întâlniri?

Tranzitul planetar din această săptămână indică faptul că cineva special s-ar putea să se îmbolnăvească și să obosească să stea în jurul tău încercând să-ți înțeleagă stările de spirit ciudate.

A încercat toate modurile posibile de a străpunge armura de protecție până la adevăratul tău sine, ascuns adânc, dar e pe cale să renunțe.

Bani

Ești o persoană ambițioasă, încearcă să descoperi adevărul! Săptămâna aceasta, această căutare capătă o nouă dimensiune.

Vrei să călătorești, dar călătoriile, educația și limbile străine trebuie să se îmbine.

Ia-ți un prieten apropiat sau un coleg și transformă-l într-un tovarăș de călătorie, având ca scop o cercetare pentru muncă. Dacă poți să îmbini afacerile cu plăcerea, vei fi în cel mai mare câștig.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Dragoste

Tranzitele planetare din această săptămână îți pot oferi scuza de care ai nevoie pentru a te preface mai puțin interesat/ă de cât de ești de o anumită persoană.

Ai observat în interacțiunile ei cu ceilalți că această persoană este pusă pe fuga de o abordare prea entuziastă, dar mai receptivă dacă cineva este greu de cucerit.

Deoarece ești un/o romantic/ă incurabil/ă, vei ști să îi faci jocul.

Bani

Pentru tine, această săptămână va aduce multă responsabilitate vieții tale profesionale și multe recompense.

Caută oportunități care implică împărtășirea creativității.

Recompensele vin atunci când profiți de o șansă și arăți celorlalți că ești tot ce se așteptau sau chiar mai mult. Nu lua criticile personal! Fiecare provocare pe care o depășești te schimbă în mai bine.

Leu(22 iulie - 22 august)

Dragoste

Configurația astrală din această săptămână poate crea sentimente conflictuale în tine cu privire la un eveniment recent din relația ta.

S-ar putea să te întrebi dacă a fost, de fapt, un eveniment pozitiv sau negativ sau poate puțin din ambele.

Ar fi mai bine dacă ai considera-o totuși o experiență de evoluție care te-a învățat cât de departe sunt limitele tale și unde este trasată linia.

Bani

Este o săptămână tensionată pentru tine. Ia în considerare să înveți ceva nou participând la un curs sau călătorind cu scopul unui schimb de experiență.

Dacă te gândești la ce îți stârnește cu adevărat curiozitatea, îi permiți minții tale să se miște într-o direcție pozitivă.

Este mai important decât oricând să te gândești la viitorul tău și la cum să îți construiești o stabilitate financiară de neclintit. 

Citește și: Ce spune zodia bebelușului tău despre personalitatea lui

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Dragoste

Impulsul tău natural este să aduci oamenii sau problemele conflictuale într-un fel de acord armonios, deoarece dezacordul este ceva greu de suportat pentru tine.

Configurația astrală actuală indică faptul că trebuie să faci față unei posibile rupturi în propria relație și să aplici toate abilitățile tale pentru a crea o punte între inimile voastre.

Trebuie doar să faci primul pas.

Bani

Ți se oferă o șansă importantă în această săptămână. Acest lucru îți va oferi timp să fii proactiv cu privire la datoriile pe care le ai și să găsești o modalitate amiabilă de a plăti.

Prietenii și grupurile tale sociale ar putea să nu fie cel mai bun loc pentru a găsi informații financiare de încredere.

Fără supărare pentru ei, dar au scopuri diferite de ale tale. Poate că trebuie să mergi pe drumul tău.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Dragoste

Configurația astrală din această săptămână poate înseamnă că reacționezi devenind paranoic/ă în legătură cu un anumit eveniment emoțional.

Persoana de care ești îndrăgostit/ă s-ar putea să nu comploteze cu tine, deși s-ar putea să nu te poți abține să-ți imaginezi că așa este.

Se pare că ești prea speriat/ă ca să o înfrunți de teamă să nu descoperi ceva ce nu vrei să știi.

Este mai bine să afli adevărul decât să continui așa.

Bani

Săptămâna aceasta, fără îndoială, vei dori să petreci mai mult timp cu cei dragi, dacă este posibil. A vorbi cu ei despre obiectivele tale este o modalitate excelentă de a vă apropia.

Doar asigură-te că sunteți pe aceeași lungime de undă din punct de vedere financiar pentru a evita problemele.

Familia, copiii și partenerul/a sunt evidențiați. Este o săptămână în care să te bucuri de cele mai frumoase lucruri în viață. Doar asigură-te că rămâi în limitele bugetului. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!   

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Dragoste

Pe măsură ce anii trec, înveți din ce în ce mai multe despre capacitatea ta de a te ocupa de diferitele aspecte ale relației tale și, astfel, configurația astrală actuală poate indica faptul că ai ajuns la o altă fază în obținerea unei înțelegeri mai profunde a relației tale.

Deși atât tu, cât și partenerul/a de viață aveți tendința de a avea diferențele voastre, atuurile compensează mai mult decât acest fapt.

Poate că este o bună ocazie de a sărbători.

Bani

Săptămâna aceasta s-ar putea să te gândești să-ți schimbi locuința și să investești mai mult pe viitor în ceea ce privește acest aspect. Vrei mai mult de la casa ta.

Nu este doar casa ta, ci și un loc pentru a te distra cu prietenii și colegii la un moment dat și pentru a exprima cine ești cu adevărat.

Nu este deloc o idee rea să mai pui ceva bani pentru mai mult confort.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dragoste

Configurația astrală actuală îți poate aduce în atenție o problemă pe care ai încercat să o împingi în altă parte.

Faptul că este în fața ta chiar acum indică faptul că aceasta este momentul să o rezolvi.

Trebuie doar să recunoști adevărul despre cum te simți față de partenerul/a tău/ta, iar acest lucru în sine va crea o descoperire majoră.

Vindecarea este pe drum!

Bani

Creativitatea ta este ridicată în această săptămână, așa că află cum poți încorpora această trăsătură minunată în viața ta profesională.

O parte din tine chiar tânjește să fie văzută pentru ideile tale și nu doar pentru abilitățile tale de vânzări și multitasking.

Cuvintele tale au puterea de a convinge. Poți să-i convingi cu ușurință pe alții că ești mai valoros/oasă decât cred.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Dragoste

S-ar putea să nu existe o modalitate ușoară de a ocoli sarcina pe care ți-ai propus-o în legătură cu relația în care ești implicat/ă.

Configurația astrală din această săptămână indică faptul că ar fi mai bine doar să o confrunți și să o învingi.

Problema este că încerci să te gândești la orice altceva în loc să faci pasul. Cu siguranță nu va fi atât de rău pe cât îți imaginezi.

Bani

Pentru tine, în această săptămână este vorba despre bani. Situația ta financiară chiar e îmbucurătoare.

Te încântă să încerci tot felul de căi noi pentru a câștiga și mai bine. Cu accent pe cariera ta, le arăți altora de câte poți fi capabil/ă.

Comunicarea devine și mai importantă pe măsură ce îți asumi funcția, rolul și salariul. Ceea ce îți dorești este pe cale să se întâmple.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Dragoste

Configurația astrală actuală te poate aduce în această săptămână la o răscruce de drumuri în ceea ce privește o decizie cu privire la o relație importantă.

S-ar putea să descoperi că ai sentimente care se bat cap în cap despre ce să faci în continuare.

Te poate ajuta dacă petreci timp pentru a reflecta în liniște pentru a descoperi cum te simți cu adevărat, spre deosebire de cum crezi că ar trebui să te simți.

Bani

Ești o forță ce nu poate fi ignorată în această săptămână. Acest lucru te va ajuta să îi influențezi pe alții. Nivelul tău de energie este ridicat și cauți o oportunitate.

Între timp, ești și foarte comunicativ/ă. Cuvintele tale pot fi folosite în avantajul tău.

Spune-le oamenilor cine ești și ce poți face, iar banii vor veni rapid. Spune-ți părerile într-un mod diplomatic, dar creativ.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Dragoste

Tranzitul planetar din această săptămână poate crea indecizie pe măsură ce încerci să-ți dai seama dacă merită să ceri o întâlnire unei anumite persoane.

Se pare că se dovedește extrem de greu de impresionat și, totuși, ai informații din interior că are ceva sentimente pentru tine.

Răspunsul poate fi că are un mod ciudat de a-și arăta afecțiunea. Fii sigur/ă, e interesat/ă de tine!

Bani

Ești plin/ă de idei grozave despre cum să câștigi mai mulți bani, ceea ce este întotdeauna minunat. De asemenea, ai planuri creative și în domeniul investițiilor și al economisirii.

Ești destul de organizat/ă când vrei să fii și ai genul de idei care îți vor asigura viitorul pentru o lungă perioadă de timp.

Dacă ții seama de unele sfaturi, poți avea și mai mult succes în viață. 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI