Horoscopul lui Uranus în Berbec: Cum îţi afectează viaţa până în 2018

Până în mai 2018, Uranus va tranzita zodia Berbecului, ceea ce influenţează în diferite moduri fiecare semn în parte. Descoperă ce efecte va avea asupra zodiei tale acest aspect astral important:

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Tranzitul lui Uranus prin casa a VI-a îţi aduce în centrul atenţiei viaţa profesională, cariera, profesia. Ai ocazia de a schimba mai multe locuri de muncă, dar şi de a intra într-un colectiv plăcut, interesant. Relaţia cu sefii ar putea fi mai dificilă pentru că simţi nevoia de libertate, de a face ceva pe cont propriu şi a lupta pentru propria ta independenţă. Tot acest tranzit îţi aduce schimbări în ceea ce priveşte sănătatea. Ai putea adopta un stil de viaţă mai sănătos sau chiar unul nonconformist, alegând terapii sau diete neconvenţionale.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Vei avea o perioadă marcată de creativitate, de realizări spectaculoase şi de surprize plăcute. Simţi că norocul este de partea ta, iar în prim-plan vor fi copiii, persoana iubită, aventurile amoroase. Îţi lărgeşti grupul de prieteni, intri în organizaţii sau asociaţii care îţi oferă o stare de bine, unde poţi fi alături de persoane care au aceleaşi preocupări şi pasiuni.

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)

Uranus în casa a IV-a te aduce într-o etapă de schimbări în ceea ce priveşte familia. Vrei să faci schimbări importante în acest segment. Este posibil să te îndepărtezi de părinţi, să te eliberezi de influenţa lor, să-ţi câştigi libertatea. Dacă eşti deja la casa ta, nevoia de schimbare se manifestă prin modificări dese de decor sau chiar prin achiziţionarea unei locuinţe, dacă stai cu chirie.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Uranus în casa a III-a, a comunicării, te pune în legătură cu ideile tale şi exprimarea lor. Visezi să fii mult mai independentă, să te exprimi în voie, fără să fii absolut deloc constrânsă. Ideile tale sunt acum nonconformiste, chiar ciudate, iar asta te poate face să intri în conflict cu cei care le resping. Ai putea avea o relaţie mai dificilă cu fraţii, rudele, vecinii, dar poţi dezvolta prietenii interesante şi poţi intra într-un grup în care eşti admirată şi cautată pentru că te exprimi original.

Peşti (19 februarie - 20 martie)

Trecerea lui Uranus prin casa a II-a, a banilor şi valorilor materiale, îţi aduce în atenţie tot ceea ce are legătură cu starea ta financiară şi confortul. Poţi avea acum parte de schimbări majore şi de fluctuaţii foarte mari în ceea ce priveşte banii. Ai putea câştiga foarte mult, într-un timp scurt, sau din contră, poţi pierde extrem de mult. Faci bani în moduri originale, dar eşti predispusă să visezi cu ochii deschişi şi să intri în afaceri riscante, care te fac să pierzi.

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Prezenţa lui Uranus în zodia ta până în 2018 îţi aduce o adevărată revoluţie personală. Vei avea parte de schimbări peste schimbări, de o adevărată reinventare. Nici nu ai timp să respiri pentru că evenimentele se desfăşoară cu foarte mare viteză. Acum totul depinde de tine, pentru că ai liberatate deplină să acţionezi aşa cum vrei!

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Tranzitul lui Uranus prin casa a XII-a, a emoţiilor, sentimentelor, viselor şi dorinţelor ascunse îţi va tulbura viaţa până în 2018. Vei avea impresia că trăieşti într-o lume paralelă. Că totul este ciudat, neobişnuit şi la limita incredibilului. Ai parte de întâmplări neobişnuite, care îţi bulversează viaţa, dar pe care trebuie să înveţi să le gestionezi. Te simţi ca într-o capcană, ai impresia că libertatea îţi este limitată, fie de societate, partener, părinţi, autorităţi etc.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Uranus îţi afectează până în 2018 relaţiile, atitudinea pe care o ai faţă de lume, de prieteni şi de societate. Poţi întălni oameni care te impresionează mult şi persoane alături de care să construieşti ceva important, să pui bazele unei asociaţii, organizaţii etc. Acum este momentul să pui în practică proiecte îndrăzneţe, pe cont propriu, pentru că ai idei neobişnuite, care sparg tiparele şi îi uimesc pe cei din jur prin originalitate.

Rac

Trecerea lui Uranus prin casa a X-a, a carierei şi vieţii profesionale îţi va aduce multe schimbări în acest sector. Vrei să te afirmi, lupţi pentru a avansa şi ai ocazia de a lega relaţii de prietenie cu oameni influenţi, cu funcţii importante, care te remarcă şi te ajută. Pe de altă parte, la fel de uşor poţi pierde tot, din cauza unor gafe majore. Vrei să fii independentă, să lucrezi pe cont propriu, iar acest tranzit te ajută să-ţi îndeplineşti visul. Poţi schimba mai multe locuri de muncă în toată această perioadă, chiar şi profesia sau domeniul de activitate.

Leu (22 iulie - 22 august)

Tranzitul lui Uranus prin casa a IX-a îţi oferă în această perioadă schimbări importante în plan mental sau spiritual. Îţi vei revizui modul de a gândi, te vei debarasa de concepţiile învechite care nu te-au lăsat să evoluezi. Apetitul tău pentru cunoaştere va creşte foarte mult şi ai ocazia de a studia mai mult, de a descoperi domenii pe care până acum le-ai ignorat. Poţi pleca în străinătate, atât în călătorii, dar şi definitiv.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Trecerea lui Uranus prin casa a VIII-a te aduce în faţa unor schimbări majore din viaţa ta. Va fi o perioadă dificilă pentru tine, mai ales că ceea ce ţi se întâmplă va urma să testeze capacitatea ta de a face faţă încercărilor grele ale vieţii. Dar toate acestea au scopul de a te întări, de a te face mai puternică şi de a te determina să vezi viaţa cu alţi ochi.

Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)

Trecerea lui Uranus prin casa a VII-a, casa descendentului, îţi va aduce în prim-plan relaţia cu ceilalţi, viaţa de cuplu, căsătoria şi asociaţiile din care faci parte. Viaţa sentimentală cunoaşte acum o schimbare majoră pentru că vrei să-ţi redobândeşti libertatea, vrei să te poţi manifesta fără să fii constrânsă sub nicio formă de partenerul de viaţă. Asta poate conduce şi la divoţ, în cazul căsniciilor cu probleme, dar poate fi mai mult o formă de eliberare decât o nenorocire. Renunţi la tot ceea ce îţi îngrădeşte libertatea, fie că este vorba de asociaţii din care faci parte, cluburi, partide, organizaţii etc.