Horoscop: Uranus, planeta transformării. Descoperă ce schimbări majore te aşteaptă

Uranus este planeta care simbolizează schimbarea, revoluţia, transformarea. Indică de asemenea relaţia cu prietenii, societatea, rudele, dar şi cu ştiinţa, inovaţia şi tehnologia. Este zodia guvernatoare a Vărsătorului, unul dintre cele mai excentrice şi nonconformiste semne ale zodiacului.

Poziţia sa în momentul naşterii tale îţi arată domeniile vieţii în care vei avea parte de adevărate "revoluţii" de-a lungul vieţii.

Click aici pentru a descoperi în ce zodie se afla Uranus în momentul naşterii tale.

Sursă: "Astrologia natală"  - Alexandru Nicolici

Uranus în Berbec

Uranus în Berbec indică o fire dinamică, originală, excentrică şi neconvenţională, impulsivă şi rebelă, iubind libertatea şi având o mare atracţie pentru necunoscut şi aventură. Persoana are mult curaj, voinţă, ambiţie, fermitate. Luptă pentru obiective altruiste.

Uranus în Taur

Indică o fire încăpăţânată, având mari resurse interioare, care poate erupe violent, gata oricând să atace în plin o problemă sau să recurgă la metode în forţă. Nativul este capabil de eforturi imense, are intuiţie, fiind sensibil la capitolul afectivitate – este foarte gelos şi imprevizibil în reacţii. Poate obţine câştiguri printr-o invenţie sau activând în domeniul agricol.

Uranus în Gemeni

Indică inventivitate, o fire versată, extrem de abilă, orientându-se rapid pentru a obţine ceea ce doreşte. Nativul se simte atras de ştiinţă şi reformă, putând avea calităţi telepatice şi o inventivitate la nivel genial, fiind capabil de a deveni un savant sau un mare inventator.

Uranus în Rac

Indică instabilitate emoţională, o fire uşor de rănit. Persoana este atrasă de viaţa la ţară şi de un trai domestic liniştit, dar în acest domeniu va întâmpina destule greutăţi. De asemenea, îşi va căuta mult timp un drum în viaţă şi va avea multe dezamăgiri, care o pot face retrasă şi neîncrezătoare în oameni. Poate să se afirme în navigaţie, precum şi în domeniul publicitar, beneficiind de o popularitate bună.

Uranus în Leu

Indică o fire încrezătoare, curajoasă, înclinată spre aventură, posedând aptitudini de conducător, dar şi metode originale, chiar excentrice, de rezolvare a problemelor. Este o persoană independentă, care nu admite să fie contrazisă, putând ajunge până la violenţă. Poate intra în conflict cu tatăl său; în plan sentimental, va avea iubiri instabile.

Uranus în Fecioară

Indică mari posibilităţi intelectuale, abilitate pedagogică, curiozitate ştiinţifică, spirit critic, atracţie spre reformă. Persoana este lipsită de tact, are un simţ practic dezvoltat, este atrasă de activităţi politice sau sindicale, de ştiinţele medicale de avangardă, de electronică, automobilism, aviaţie, rachete, etc. Va întâmpina dificultăţi în muncă.

Uranus în Balanţă

Indică înclinaţie ştiinţifică, abilitate literară şi oratorică, personalitate cu un puternic magnetism personal, o fire duală, având calităţi psihice şi talente artistice. Nativul are multă originalitate, un spirit justiţiar deosebit, uneori contrazicând justiţia şi legea, este muncitor şi harnic, fiind promovat numai pe baza meritelor sale.

Uranus în Scorpion

Indică o fire independentă, sensibilitate, intuiţie, emotivitate, ascunsă sub o mască energică şi hotărâtă, o fire răzbunătoare, secretă şi misterioasă, dispunând de metode neobişnuite de a se ocupa de nevoile celorlalţi. Persoana este atrasă de descoperirea misterelor şi a cauzelor subtile ale fenomenelor, acţionând uneori fără scrupule, pentru a-şi atinge scopul. Are o mare voinţă şi un caracter hotărât, putând să treacă peste orice obstacole.

Uranus în Săgetător

Indică intuiţie, imaginaţie, spirit ştiinţific, o fire revoluţionară, iubind libertatea şi călătoriile. Persoana are o fire arzătoare, pătimaşă; este prudentă, tenace şi sobră, dar cu multă forţă de expresie şi convingere. Poate avea păreri excentrice, avangardiste, dar de factură idealistă şi estetică.

Uranus în Capricorn

Indică o fire rezervată, atrasă de speculaţii abstracte, şi în special de filozofie, având mari capacităţi de conducere, o inteligenţă pătrunzătoare, o fire serioasă şi hotărâtă, cu ambiţii înalte şi o mare dorinţă de a se impune şi a reuşi în viaţă. Persoana va beneficia de prieteni influenţi, putând avea un destin politic. Posedă un înalt simţ al responsabilităţii, este încăpăţânată şi fermă în convingerile sale.

Uranus în Vărsător

Indică inteligenţă, bunătate, atracţie pentru ştiinţă, dorinţă de a perfecţiona totul, mari abilităţi mentale, multă imaginaţie şi intuiţie, resurse interioare foarte mari. Persoana are proiecte neobişnuite, înclinaţie spre politică, este altruistă şi, de obicei, serveşte o cauză nobilă.

Uranus în Peşti

Indică intuiţie excepţională, o fire emotivă, secretoasă. Este foarte capricios şi schimbător, putând deveni subiect al unor scandaluri. Este onest; nu prea are curaj şi voinţă, dar iubeşte contradicţiile, schimbările şi călătoriile. Este atras de organizaţiile oculte şi are prieteni originali şi excentrici, beneficiind de un puternic magnetism personal.