Horoscop: Cum stai cu banii anul viitor? Află ce ţi-au pregătit astrele în 2013

Vei reuşi în 2013 să câştigi mai mult? Sau poate chiar să obţii venituri substanţiale? Află ce ţi-au pregătit astrele în materie de bani pentru acest an. Iată previziunile pentru fiecare zodie:

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)

Nativii Capricorn se vor bucura de influente astrale excelente, încă din primele luni ale anului 2013. Acestea va vor ocroti partea financiară al existenţei. Nu va pot promite, însă, un câştig mare la Loto, ci creşterea veniturilor pentru unii nativi sau un contract benefic pentru alţii. Sunt posibilităţi că unii dintre voi să câştige copios, dacă vor face o achiziţie mare care va deveni repede profitabilă sau va după o învestiţie importantă. Cu sprijinul lui Uranus, guvernatorul îndrăznelii, planetă reînnoirii şi schimbării, puteţi să va asumaţi toate riscurile ... fără riscuri!
Influente planetare interesante sunt şi în perioadă următoare a anului, când, până şi cei mai puţin interesaţi de bani, dintre nativii Capricorn, vor simţi pulsul unei afaceri. Indiferent că aveţi economii substanţiale sau doar câţiva bănuţi "la ciorap", e bine să va puneţi la curent cu preturile bursei şi, de ce nu?, apelaţi la un broker sau la piaţă de capital pentru a face învestiţii profitabile.
Pentru unii nativi Capricorn poate apărea un noroc neaşteptat, în a două parte a anului 2013, susţinut de o aspectare pozitivă dintre Jupiter şi Uranus. E de aşteptat că veniturile să fie mai bune, chiar dacă sunt luni în care se cheltuieşte. Va fi o perioadă în care îţi vei pune speranţele într-o creştere de salariu, un bonus neaşteptat, o speculaţie financiară riscantă sau chiar o moştenire! Totul e posibil.
Însă, în ultimele luni ale anului 2013, nu se mai prevede prosperitate financiară în niciun domeniu. Cu toate acestea, o anumită conjunctură astrală, poate face posibilă o schimbare de tendinţa. Totul va fi bine pentru nativul Capricorn, dacă vei fi rezonabil şi vei economisi, în loc să îţi cheltuieşti economiile. Altfel, va trebui să lupţi din greu pentru a recuperă. Dacă ai învestit bani în acţiuni bursiere, ai grijă: urmează o perioadă de o mare instabilitate, aşa că păzeşte-te de zvonuri şi evita deciziile luate dintr-un capriciu.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Primele influente ale anului 2013 le veţi simţi din partea lui Saturn care va poate ajuta să va îmbunătăţiţi în mod semnificativ viaţa sau, dimpotrivă, să va ameninţe serios echilibrul bugetar. Pentru nativii Vărsător, cheia va fi să îşi păstrezi calmul. Dacă rămâi limpede la mine şi reuşeşti să te adaptezi la realitate, fără a crede în Moş Crăciun, vei rămâne cu conturile pe plus. În caz contrar, o alegere greşită te-ar putea pune într-o situaţie dificilă.
În continuare, în lunile de primăvară, unele planete vor avea un impact direct asupra echilibrului vostru. financiar. Nu aveţi nicio problemă deosebită de care să va temeţi, dar trebuie să înţelegeţi că şansele recente oferite de astre încep să se diminueze. Dacă eşti unul dintre nativii care au fost mai risipitori, încearcă să îţi limitezi cheltuielie fără o utilitate reală. Acest lucru nu ar trebui să fie prea dificil!
Veşti bune vin pentru jumătăţea a două a anului 2013, când Mercur va ajuta să va creşteţi veniturile. Dar această oportunitate nu înseamnă că veţi fi la adăpost de probleme. Pentru a te feri de griji, temperează-ţi fericirea de a cheltui câştigurile suplimentare şi evita neglijentă în gestionarea bugetului. Altfel, s-ar putea să plăteşti scump aceste greşeli.
Şi alte astre bine aspectate le vor permite nativilor Vărsător, în ultimele luni ale anului, îmbunătăţirea veniturilor sau să primească o creştere de salariu, generată de eforturile din trecut, sau să facă operaţiuni financiare de succes. Dar, trebuie să fiţi atent la Lună Neagră, care va va împinge să risipiţi banii, sau să aveţi aşteptări nerealiste, ajungând în cele din urmă la dezamăgire. Păstraţi-va simţul realităţii şi totul va fi bine.

Peşti (19 februarie - 20 martie)

Veţi simţi cum zboară timpul şi va va fi greu să faceţi economii. Încă de la începutul anului 2013 veţi constată că trebuie să faceţi ceva pentru îmbunătăţirea situaţiei financiare. Din fericire, cel mai probabil, naitvii Pesti se vor bucura, până la urmă, de primirea unor sume neaşteptate. În plus, s-ar putea să mai faceţi ceva bani şi din comisioane.
Nu întârziaţi să gastiti soluţii pentru probleme. Pe măsură ce timpul trece, va va fi mai greu să le rezolvaţi, mai ales dacă veţi avea şi cheltuieli neprevăzute, care să va destabilizeze bugetul. Încearcă să-ţi convingi familia că este esenţial să reducă cheltuielile inutile. Nu va fi uşor, dar trebuie să fii deosebit de convingător.
Nativii Pesti trebuie să fie atenţi cu finanţele, pentru că, spre deosebire de situaţia obişnuită, în perioadă de vară veţi reuşi cu greu să va administraţi banii cu înţelepciune. Veţi cheltui mult, veţi încercă învestiţii importante, unele riscante, şi este posibil să nu aveţi succes. Va trebui să recurgeţi cât mai repede la prudenţă şi calcul, mai ales că unele întrări de bani s-ar putea să se lase aşteptate.
Acest lucru va dura câteva lui, însă, finalul anului 2013 va aşteaptă cu o îmbunătăţire semnificativă a situaţiei financiare. Încetul cu încetul îţi vei plăti datoriile şi chiar vei reuşi câteva tranzacţii foarte profitabile. Nu trebui să laşi garda jos şi să nu te laşi pe mâna asciatilor de conjunctură.

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Începutul de an 2013 îi va găsi pe nativii Berbec capabili să regleze în mod eficient problemele materiale. Este adevărat că trebuie să adopte o atitudine rezonabilă şi vor fi gata să taie unele cheltuieli inutile, dacă circumstanţele o cer. De asemenea, este momentul potrivit pentru a face învestiţii pe termen lung. Iar pentru nativii care sunt preocupaţi de problemă pensionării, pot fi găsite soluţii interesante.
Pe parcursul anului acesta, în termeni financiari, nu vei avea dreptul la eroare. Trebuie chiar să dublezi precauţia. De fapt, complicaţiile ar putea întârzia plăţile pe care contezi, ceea ce te va obliga la cheltuieli în plus, neaşteptate. Evita, cât mai mult posibil, să te împrumuţi sau să iei vreun credit nou. Voi Berbecilor, trebuie să va impuneţi că regulă absolută: nu cheltuiţi mai mult, decât ceea ce aveţi în contul vostru bancar! Acest lucru va fi cel mai bun mod de a evita probleme.
O influenţa interesantă vine în partea a două a anului 2013, când Jupiter va va ajuta să va creşteţi în mod semnificativ resursele. Surpriză este că ceea ce vei încasa va fi mai mult în numerar. Dar, aşa cum se întâmpla de multe ori, el aduce venituri care nu depind direct de munca depusă personal; prezenţa lui Jupiter poate indică, în unele cazuri, promisiunea sau sosirea unei moşteniri şi, în alte cazuri, obţinerea unei burse sau îmbunătăţirea unui venit constant, o pensie. De asemenea, favorizează câştigurile la bursa. Oricum ar fi, asociaţiile create sub auspiciile sale, se vor dovedi profitabile în planul financiar.
Veşti interesante vin şi pentru ultima perioadă a anului, când influente astrale bune îţi vor permite, în principiu, abordarea aceastei u ltimelor luni fără prea multe probleme. Dar, va trebui, în continuare, să acorzi atenţie aspectelor rele ale lui Marte şi Saturn, care afectează temporar echilibrul tău bugetar. O cheltuiala majoră şi neaşteptată, pentru casa sau maşină ta, este posibilă.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

O dată ce ai trecut în anul 2013, mai mult decât oricând, pariază pe prudenţă şi pe termene lungi, în sectorul financiar. Astfel, nativii Taur trebuie să evite operaţiunile riscante şi dacă aveţi unele economii, veţi face învestiţii numai în condiţii de siguranţă. Influenţa lui Saturn va va face, deopotrivă, să va gândiţi şi la viitorul vostru financiar individual, cât şi la cel al familiei voastre. Acum va fi momentul potrivit, de exemplu, pentru a-ţi face asigurare de viaţa sau un plan de pensie.
Prudenţă în materie de bani nu a fost niciodată calitatea voastră dominantă şi nici nu veţi începe în lunile care urmează! Din fericire, va feriţi să va asumaţi riscuri excesive sau să va angajaţi în operaţiuni nepuse la punct sau prea riscante. Vei fi capabil să îţi fructifici resursele şi să îţi sporeşti capacitatea de cumpărare. Mai ales că vei avea un fler extraordinar, pentru găsirea chilipirurilor.
La începutul lunilor de vară, o problemă financiară ar putea să te deranjeze cât de cât. Dar, la sfârşitul perioadei, vei vedea că problemele se vor rezolva. Nativii Taur ar face bine să evite implicarea în proiecte prea frumoase pentru a fi adevărate. Rămâneţi cu picioarele pe pământ şi nu supraestimaţi capacităţile voastre sau ale altora. Prieteniile vor fi foarte importante, în realizarea planurilor voastre financiare, aşa că fiţi conştienţi de modul în care va comportaţi.
Finalul de an 2013 îi va găsi pe Tăuri în faţa unor mari oportunităţi materiale! Calea îţi este deschisă pentru tot felul de combinaţii reale şi poţi efectua tranzacţii de foarte mare succes. Vei fi în măsură să cumperi sau să vinzi bunuri imobiliare, în condiţii deosebit de favorabile.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Influentele pozitive, în plan financiar, de la începuturile anului 2013, îi vor ajuta pe nativii Gemeni să îşi consolideze veniturile şi să îşi gestioneze bugetul. Există numai un singur risc: zeiţă dragostei şi a frumuseţii, planetă Venus, cu influente acum în zona financiară, s-ar putea să te inspire să faci cheltuieli pentru un nou look (îmbrăcăminte, parfumuri, creme de îngrijire, de exemplu) sau pentru a-i face foarte fericiţi pe cei dragi. E cazul să fii moderat şi să nu faci cheltuieli în exces, pentru că situaţia ta materială poate că nu este suficient de puternică şi rişti s-o ia razna pe nesimţite.
La fel şi în următoarele luni, când configuraţie astrală da semnalul de alarmă, anunţând o imediata şi importantă constrângere financiară. Probleme legate de imobiliare păr să apară, iar acest lucru ar putea duce la costuri semnificative şi uneori neaşteptate. Încearcă să anticipezi orice eveniment, chiar imprevizibil, că să nu fii prins din scurt şi să suferi pierderi. Fii flexibil şi ia-ţi o marjă de eroare.
Următoarea perioadă, a lunilor de vară-toamnă, va fi relativ liniştită, marcată în special de necesitatea de a va pune în ordine finanţele voastre, de a acumula bunuri materiale, pentru a va asigură viitorul. Cu toate acestea, nu abandonaţi un avantaj real, pentru un profit iluzoriu şi nu ipotecaţi prezentul, sub pretextul că va asiguraţi bătrâneţile.
Şi finalul de an 2013 îi găseşte pe nativii Gemeni relaxaţi şi calmi, în domeniul material. Nu veţi beneficia de vreo anumită oportunitate, dar veţi evita, în aceleaşi timp, surprizele neplăcute care pun în pericol atât de multe semne zodiacale în această perioadă. Doar asigură-te că îţi gestionezi bugetul cu înţelepciune şi fii organizat, că un adevărat nativ al acestui semn. Mai ai de aşteptat, pentru a-ţi reorganiză învestiţiile: Cerul va va fi favorabil într-una din perioadele următoare.

Rac (22 iunie - 21 iulie)

Finanţele nativilor Rac vor fi protejate, per ansamblu, încă din primele luni ale anului 2013. Veţi fi imuni la dificultăţile economice, cu condiţia, desigur, să nu va asumaţi prea multe riscuri. Puteţi să cheltuiţi nişte bani pentru voi, să va menţineţi moralul ridicat, dar nu va ruinaţi pentru asta! Pentru nativii mai prudenţi, această perioadă poate aduce o surpriză. O învestiţie va va aduce un câştig mare.
Poţi să-ţi încerci norocul la Loto sau să-ţi rezolvi problemele economice mult mai uşor, o dată cu lunile de primăvară. Ar trebui să totul să fie uşor, că la atingerea unei baghete magice! Poate că nu ţi se va umflă contul bancar fără limite, mai ales că influentele lui Pluto nu sunt nelimitate, este adevărat. În plus planetă nu este favorabilă decât eforturilor pozitive şi constructive şi urăşte persoanele indolente. Nu uită asta, înainte de a încercă operaţiuni financiare riscante.
Întraţi în a două jumătate a anului 2013, sub influenţa lui Jupiter, putem spune că veţi fi norocoşi pe plan financiar. Poate că Răcii ştiu mai bine decât oricine ce să facă să îşi mărească contul bancar, dar acum veţi merge şi mai departe şi mai repede. Datorită intervenţiei unor oameni care cred în tine, situaţia ta se va schimbă. Poţi conta pe un flux consistent de bani, pentru a-ţi creste profiturile, mai repede decât era de aşteptat. Dacă vei continuă pe această cale, vei fi, în curând, în măsură să realizezi un proiect de mare anvergură.
Şanse de câştig financiar sunt prezente şi în ultimele luni ale anului. Dar păzeşte-te şi fii foarte atent. Planetă care influenţează sectorul financiar în acest moment este Neptun. Ori, această planetă are o acţiune ambiguă de multe ori: ea poate aduce noroc, dar poate provoca, de asemenea, iluzii sau evenimente confuze. De dată această, Neptun este pozitiv şi este de aşteptat, în principiu, să-i protejeze pe nativii Rac. Dar, în cazul în care vei câştiga bani pe neaşteptate, verifica ce se întâmpla, să nu cumva să te trezeşti că trebuie să-i dai înapoi.

Leu (22 iulie - 22 august)

Va faceţi planuri financiare pe mulţi ani de acum înainte! Astfel, începutul de an 2013 s-ar putea să îi găsească pe nativii Leu dezvoltând o strategie pe termen lung, pentru a-şi consolidă progresiv situaţia financiară, cu ajutorul învestiţiilor bine plasate. Asta ar trebui să dea rezultate excelente. În plus, veţi fi capabili să efectuaţi tranzacţii profitabile.
Lunile de primăvară-vară aduc, în continuare, perspective financiare destul de bune, datorită influentelor combinate a mai multor planete. Ele va permit că totul să fie foarte uşor şi să dezvoltaţi proiecte de mari dimensiuni. Demonstraţi abilitate în orice tranzacţie cu persoane străine. Dacă sunteţi artişti, această configuraţie va va spori creativitatea şi, mai presus de toate, succesul vostru, mai ales în străinătate.
În a două parte a anului, aveţi chef să va distraţi şi nu să strângeţi cureaua, pentru a profită de vară, concediu, excursii etc! Asta i se poate întâmpla oricui, chiar şi celor mai rezonabile persoane, categorie din câte faceţi şi voi parte. Cu toate acestea, aveţi mare grijă la echilibrul bugetului vostru. Din nou sunt favorizate tranzacţiile financiare, de pe urmă cărora ar trebui să obţineţi ceva consistent.
La finalul anului 2013, veţi descoperi că va mulţumiţi să trăiţi de pe o zi pe altă, aşa că, nativii Leu vor avea dificultăţi în a pune nişte bani deoparte. Cu toate acestea, în cazul în care veţi arăta un minimum de rigoare în gestionarea situaţiei voastre financiare, veţi fi cruţaţi de mari griji materiale. Puteţi face tranzacţii profitabile, în bune condiţii, mai ales în cumpărarea sau vânzarea de bunuri imobiliare.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

În termeni financiari, la începutul anului 2013, nu staţi prea bine, de această dată. Cu alte cuvinte, nativii Fecioară ar avea nevoie de o monitorizare foarte atentă a banilor. În plus, trebuie să va asiguraţi că plătiţi complet şi la timp toate facturile primite, taxele, impozitele etc. Cea mai mică greşeală, cea mai mică delăsare v-ar putea costă scump. Veţi avea posibilitatea de a va îmbunătăţi puterea de cumpărare, graţie unor tranzacţii financiare de succes.
Urmează lunile de primăvară-vară, când sunt posibile unele problemele materiale, la fel că oricine altcineva, dar nu vor fi grave. Veţi fi capabili să realizaţi operaţiuni financiare de succes, chiar şi în aceste zile. Înainte de sfârşitul perioadei, unii dintre voi pot primi o creştere salarială substanţială, o prima sau o moştenire. Va veţi îmbunătăţi în mod semnificativ puterea de cumpărare.
Cheltuielile neprevăzute, de care nativii Fecioară se pot lovi în a două jumătate a anului 2013, va obliga să treceţi la recalcularea bugetului. Înainte de a face sacrificii mari, ar fi bine să va examinaţi cu atenţie situaţia financiară, pentru a vedea dacă există în cheltuieli costuri care nu duc la îmbunătăţirea calităţii vieţii, dar care sunt foarte mari. Ele trebuie eliminate. Planetă Saturn va va asista în această misiune.
Dacă începutul anului nu va dădea prea mari sprante, la finalul sau, în ultimele luni, influente foarte bune apar şi în plan financiar. Cinci planete va ajuta să va sporiţi economiile sau să începeţi să puneţi bani deoparte, în cazul în care nu aţi făcut-o până acum. Pentru cei care au capital învestit, rezultatele sunt foarte pozitive. Învestiţiile având o anumită doză de risc îţi permit să obţii profituri surprinzătoare.

Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)

Influentele astrale pentru nativii Balantă, în primele luni ale anului 2013, îi determină să fie rezonabili şi organizaţi, când vine vorba de probleme financiare. Totul va fi bine pentru nativii strângători, care ştiu cum să îşi gestioneze prudent bugetul, indiferent dacă veniturile lor sunt mai mici sau mai mari. De partea cealaltă, cei imprudenţi, care contează pe o zână bună pentru a-i ajuta, se găsesc într-o situaţie periculoasă.
Stelele vor avea un impact asupra finanţelor voastre doar pe termen scurt, ceea ce înseamnă că, în lunile următoare, veţi avea parte de noroc doar pe moment, mai degrabă decât de o creştere materială constantă. Vei parcurge o perioadă fără pericole majore, datorită neutralităţii cerului. Nu riscă să îţi vezi veniturile prabusindu-se, iar în rest nu ar trebui să îţi faci griji.
În partea a două a anului 2013, nicio planetă importantă nu va influenţa semnificativ zona voastră financiară. Acest lucru înseamnă că veţi avea mâna liberă de a va organiza cum vreţi şi că nu veţi avea nici o problemă de care să va temeţi. Dar înseamnă, de asemenea, că nu ar trebui să va bazaţi pe o planetă norocoasă pentru a va umple în mod miraculos contul bancar. Bunăstarea financiară a Balantelor va depinde acum numai de comportamentul lor, dar nu vor avea probleme în a găsi echilibrul necesar, pentru a ajunge acolo unde doresc.
Nativii Balantă vor parcurge o perioadă fastă pe plan financiar, în ultimele luni ale anului. Toţi cei dintre voi care vor luă taurul de coarne, îşi pot echilibră contul printr-o creştere de salariu sau o scădere a cheltuielilor. Nativii care se descurcă, deja, bine vor fi capabili să îşi rotunjească serios sumă economisită şi să în considerare o achiziţie majoră. Vor fi încurajate, în această perioadă, în egală măsură, învestiţiile pe termen lung şi împrumuturile.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Prima parte a anului 2013 este calmă pentru nativii Scoprion, căci umbră lui Saturn care se va răsfrânge asupra sectorului sănătăţii voastre în această perioadă, nu ar trebui să va scadă vigilenţă în domeniul financiar şi nici să va dea economiile peste cap. Puteţi conta pe sprijinul lui Jupiter, planetă norocului, care ar trebui să va protejeze, şi, în unele cazuri, să va facă un cadou surpriză, că de exemplu un bonus neaşteptat sau un ajutor bine venit din partea familiei.
Trecând în lunile de primăvară-vară, se poate spune că nu va fi o perioadă prea bună pentru a face avere! În schimb, veţi avea şanse mari de a va echilibră bugetul, pentru că veţi fi mai puţin tentaţi decât de obicei să cheltuiţi fără rost. Într-adevăr, sub influenţa rezonabilă şi restrictivă a lui Saturn, dorinţele voastre nebuneşti de a cheltui se topesc că zăpadă în soare şi va veţi limita doar la cheltuielile esenţiale.
Problemele financiare ale Scorpion vor ajunge în centrul preocupărilor lor, îndată ce s-a trecut de prima jumătate a anului 2013. Unii dintre voi vor avea de luat decizii importante legate, de exemplu, de cumpărarea unei case sau a unei proprietăţi. Alţi nativi pot beneficia de un aflux substanţial de bani venit de la părinţi sau de la o rudă din străinătate.
Pe final de an, echilibrul vostru financiar nu ar trebui să sufere nicio schimbare, nici în bine, nici în rău. Jupiter, întotdeauna favorabilă, va ajuta să aveţi noroc şi să faceţi alegerile corecte în materie de achiziţii sau învestiţii. Nu ezită să fixezi o întâlnire de consultantă financiară, pentru a profită de această influenţa favorabilă, mai ales dacă te bate gândul să învesteşti.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Pentru primele luni ale anului 2013 va trebui să găsiţi şi să să menţineţi un echilibru al veniturilor şi cheltuielilor, iar atunci va puteţi simţi în întregime încrezători pe plan financiar. Nicio planetă nu va ameninţă stabilitatea financiară, în schimb nu trebuie nici să va aşteptaţi la minuni, în ceea ce priveşte veniturile. Pentru că nativul Săgetător va dori să îşi facă un mediu de viaţa mai plăcut, s-ar putea să facă anumite cheltuieli cam mari. Dar, cu puţină atenţie la managementul fondurilor, nu vei confundă generozitatea cu risipă.
Poţi să te bazezi, în lunile următoare pe bun aflux de bani. Nu trebuie să te temi de nimic special, dar stelele nici nu te vor ajuta să faci avere, în această perioadă. Ajutaţi-va şi cerul va va ajuta. Fiţi atenţi să nu va lansaţi într-o achiziţie inutilă. Înainte de a aruncă banii pe fereastră, opriţi-va şi aşteptaţi un pic înainte de a luă o decizie.
Pot apărea semne de întrebare în a două jumătate a anului 2013, când nativii Săgetător vor avea nevoie de foarte multă atenţie în problemele legate de bani. Totul va fi bine, dacă va veţi găsi şi menţine echilibrul. Dar, nativii care au acumulat datorii sau credite pot avea o perioadă mai dificilă. Negociază cu bancă sau cu creditorii, jonglează puţin cu banii, dar, mai ales, ia măsuri la timp. Vei preveni, astfel, probleme mai grave. Dacă laşi că situaţia să se agraveze, va fi mult mai dificil de redresat.
În afaceri, Saturn va face că norocul să fie instabil, în ultima parte a anului 2013. Oportunităţi neaşteptate vor apărea, dar trebuie să le abordezi fără grabă. În ceea ce priveşte învestiţiile, căuta şi peste hotare, nu vei regretă. Norocul la jocuri le poate surâde nativilor Săgetător, în această perioadă.