Horoscop 2013: Cariera şi munca ta, anul acesta, în funcţie de zodie

Ţi-ai propus să faci schimbări importante în carieră în 2013? Descoperă ce ţi-au pregătit astrele la acest capitol, pentru anul viitor. Citeşte previziunile pentru zodia ta:

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)

În prima perioadă a anului 2013, sub jurisdicţia lui Jupiter bine aspectat, nativii Capricorn vor merge în direcţia succesului sau măcar a unei redresări a situaţiei moştenite din anul anterior. Va puteţi aştepta la o mulţime de satisfacţii materiale şi profesionale. Dar fereşte-te de triumfalism sau de o atitudine dispreţuitoare faţa de cei care au mai puţine merite sau mai puţin noroc decât tine. Aminteşte-ţi că orice câştigător pierde din cauza insolentei.
Un trio planetar promiţător va trezi ambiţiile profesionale, în perioadă primăverii, şi va ajuta Capricornii să facă eforturile necesare, pentru a atrage toate şansele de partea lor. Ar trebui să nu aveţi nici o dificultate în a obţine ceea ce vreţi. Pentru unii nativi, se poate produce o schimbare semnificativă, aşa că, dacă este cazul, acceptaţi-o cu încredere, va va fi favorabilă.
Abia după ce s-a trecut de jumătăţea anului 2013 se poate spune că aţi intrat o perioadă stabilă şi uşoară la munca. Pluto va continuă să va stimuleze ambiţia şi veţi putea progresă în direcţia în care va doriţi. E bine să nu uiţi să acorzi o atenţie deosebită comunicării: dialogul cu cei din jur sau cu ceilalţi angajaţi îţi va pune mulţi aşi în mânecă. O întâlnire întâmplătoare se va putea dovedi foarte utilă.
Poţi conta pe Jupiter, în ultimele luni ale anului, când îţi va lumina viaţa profesională. Aproape fiecare nativ Capricorn va dori să strălucească şi să aibă succes, mai mult că niciodată, iar inteligentă va ajuta la această. Atenţie, însă, la atmosfera generală de la locul de munca, pentru că poate fi destul de tensionată. Nativii care au oroare de confruntări ar trebui să evite certurile cu ceilalţi.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Norocul va surâde nativilor Vărsător pentru un timp, ajutandu-va să va împliniţi dorinţele în munca. Pentru prima parte a anului 2013, lipsa de planete în sectorul carierei indică o perioadă de stabilitate profesională. Influentele pozitive de acum sunt o garanţie pentru o îmbunătăţire semnificativă în viaţa ta, în special în ceea ce priveşte cariera.
După câteva luni, în primăvară, Mercur va da un nou impuls situaţiei profesionale şi veţi avea parte de rezultate concrete şi fericite. Vei avea idei noi şi ţi se va oferi posibilitatea să le faci cunoscute şi să le aplici, cu condiţia de a rămâne în limitele posibilităţilor reale.
Astfel, vei ajunge în situaţia de a avea mâna liberă la locul de munca, ceea ce, pentru cei mai mulţi dintre Vărsători, apare posibilitatea de a le creste prestigiul sau statutul, fără probleme. Însă, în perioadă vară, va trebui să va adaptaţi la un mediu mai puţin prietenos. Acest lucru nu înseamnă că situaţia îţi va fi ameninţată, ci că, pentru a-ţi menţine abilităţile şi a continuă chiar să se îmbunătăţească, trebuie să îţi stabileşti priorităţile, să faci alegerile corecte şi să te dovedeşti mai combativ. În principiu, nu ar trebui să fie prea dificil!
Influentele astrale de pe finalul anului 2013, cu planete bine plasate în raport cu semnul vostru natal, va vor ajuta să va concretizaţi ambiţiile. Stimulaţi de sprijinul Soarelui, nativii Vărsător vor avea curajul să ceară că eforturile să le fie recunoscute la justă lor valoare, iar această se va realiza destul de repede şi datorită aspectelor bune ale unor planete. În plus, atmosfera de la locul de munca va fi deosebit de plăcută, astrele asigurandu-ţi relaţii bune cu angajaţii sau colegii.

Peşti (19 februarie - 20 martie)

Începeţi anul 2013 cu un impact benefic asupra vieţii profesionale. Aşadar, vivacitatea nativilor Pesti va va ajuta să lucraţi mai repede şi mai bine. Dar, atenţie, căci, în anumite momente, vei fi prea nervos sau incomod în relaţia cu colegii. Nu spunei tot felul de lucruri, înainte de a le cântări cu atenţie, s-ar putea să faci o gafa sau să ofensezi pe cineva care va încearcă, apoi, să se răzbune.
Ambitiiile voastre se vor trezi la viaţa în perioadă de primăvară-vară. Încrederea şi energia va vor ajuta în ceea ce întreprindeţi, aşa că nu ezitaţi să va faceţi cunoscute ideile, chiar dacă acestea sunt foarte inovatoare: veţi fi ascultaţi. Dacă doreşti să îţi schimbi serviciul, este o perioadă favorabilă. E şi timpul de a obţine calificări suplimentare şi de a-ţi creă noi relaţii.
O dată ce intrăm în a două parte a anului 2013, prezenţa Soarelui îi va face pe nativii Pesti şi mai ambiţioşi. Este o perioadă în care veţi ridică foarte sus stachetă, în activitatea profesională. Dacă simţi că abilităţile nu ţi-au fost recunoscute şi folosite până acum, situaţia se va schimbă în avantajul tău. Nerăbdarea este o altă caracteristică a acestei perioade a anului, însă nu trebuie să uiţi că multe lucruri bune se fac cu răbdare, pentru că este de astaptat să te întâlneşti cu întârzieri şi obstacole semnificative.
perioadă de sfârşit a anului 2013, viaţa profesională a nativilor Pesti va fi, mai mult decât probabil, foarte satisfăcătoare. Este important să se acţionaţi cu înţelepciune. Feriţi-va de comportament anarhic, căci ritmul inegal de activitate va va împiedica progresele pe care le vei simţi în ultimele luni.

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Dacă ai o afacere pe care o derulezi, atunci vei avea parte de influente care te vor împinge înainte, chiar de la începutul anului 2013. Aceia dintre nativii Berbec care, în ultimul timp, au avut parte de tot felul de întâmplări nefericite, vor vedea în cele din urmă cerul senin. Proiectele tale sunt în creştere şi te veţi bucura de ele imediat. Numai nativii al căror loc de munca este legat de străinătate, fie în turism, comerţ, finanţe, limbi străine etc. pot cunoaşte unele dificultăţi, dar aveţi răbdare chiar şi în acest caz - necazurile nu vor fi de lungă durată.
Mai ales că urmează lunile de primăvară, când Jupiter şi Uranus de pe cerul tău te vor susţine mai mult că sigur, pentru a-ţi îmbunătăţi situaţia profesională. Dar mingea este în terenul tău: tu, şi numai tu, decizi ce modificări să faci. Fii atent însă pentru că destinul s-ar putea să-ţi dea şansă de a întâlni oameni care, de această dată, să te ajute să-ţi extinzi zonele de interes şi să descoperi ceva nou şi interesant.
Marte multiplică spiritul competitiv, iar în ceea ce te priveşte, te poate face agresiv. Relaţiile tale cu colegii pot fi un pic cam tensionate, o dată ce se intra în lunile de vară, şi este nevoie doar o scânteie pentru a aprinde pulberea. Atenţie, de asemenea, la impulsivitate, pentru că te va împinge să iei decizii în grabă sau să îţi schimbi brusc direcţia fără nici un motiv aparent. Cu toate acestea, în cazul în care ai grijă de canalizarea energiei spre obiective pozitive, precise, vei reuşi performante excelente.
Finalul anului 2013 te vagi în plină acţiune şi nu vei pierde timpul. Dacă îţi vei mobiliză energia şi vei face un plan de luptă detaliat, îţi vei atinge obiectivele mai repede. Şi, foarte curând, vei culege roadele eforturilor tale. Vei primi promovarea mult aşteptată sau dacă exerciţi o profesie independenţă, vei arăta o îndrăzneală uimitoare, care te va ridică, în urmă eforturilor considerabile depuse.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Un început de an 2013 în care vei simţi din plin influente benefice în acest sector. Acest lucru înseamnă că ceaţă, în care anumiţi nativi Taur au fost până acum, se va disipă. Puteţi vedea, în activitatea voastră, mult mai clar, puteţi face alegeri precise şi pozitive. Încă din primele luni, vei avea toate atuurile în mâna pentru a-ţi îmbunătăţi poziţia sau, dacă doreşti, îţi poţi schimbă complet domeniul de activitate.
În continuare, cu sprijinul lui Mercur pe plan profesional, ştii clar ce vrei, iar planetă îţi va oferi mijloacele necesare pentru a obţine lucrul respectiv. Nativii Taur au libertatea de a evoluă în ritm propriu şi de a pune în aplicare proiectele pe care le au la inima. Dacă eşti în şomaj, această este, probabil, perioadă când vei găsi un loc de munca.
În lunile de vară, nu va există niciun eveniment important în acest sector. Acest lucru nu va avea prea mare importantă, pentru că vei fi în vacantă. Poţi profită de această perioadă de calm relativ, pentru a-ţi consolidă influenţa şi poziţia. Încet, dar sigur, vei face o alegere, după bunul plac, în domeniul tău de lucru. Profesionalismul şi dedicarea Tăurilor nu vor trece neobservate şi vor fi recunoscute în unanimitate de toţi cei din jurul lor. Vei fi solicitat, de asemenea, pentru abilităţile tale analitice.
Finalul anului 2013, poţi spune că a venit timpul să apari în lumina reflectoarelor şi să iei contact cu toţi cei care te-ar putea ajuta să-ţi îmbunătăţeşti viaţa profesională şi să-ţi faciliteze dezvoltarea corespunzătoare a proiectelor tale. Timiditatea trebuie lăsată acasă! Vei avea o mare putere de convingere şi vei obţine aproape totul.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Încă din primele luni ale anului 2013, munca va fi un domeniu al vieţii tale care va fi adus la lumina. Nativii Gemeni o dorinţa puternică de a avansă în cariera şi vor găsi mijloacele de a ajunge acolo unde îşi doresc. Atenţie, însă, la impactul lui Pluto, care poate insuflă comportamente neadecvate. Fiţi deosebit de atenţi să nu va deranjaţi colegii de munca şi, în caz de dificultăţi, asumaţi-va responsabilităţile, fără să va plângeţi. Când obstacole îţi împiedica temporar eforturile, nu disperă: şansele rămân intacte.
Perioadă următoare poate fi crucială pentru tine, la nivel profesional, din cauza aspectelor unice ale lui Mercur. Vei obţine progrese uimitoare. Dacă nativii Gemeni nu sunt mulţumiţi de condiţiile de lucru, veţi avea posibilitatea de a găsi un loc de munca nou sau să va orientaţi într-o direcţie radical diferită. Circumstanţele va vor fi foarte favorabile, iar aceste modificări vor fi făcute pe nesimţite.
Urmează jumătăţea a două a anului 2013, care va fi interesantă atât pentru munca voastră de rutină, cât şi pentru proiectele voastre. Puteţi finaliză sarcinile asumate în condiţii mult mai plăcute, va daţi seamă ce vreţi să întreprindeţi şi obţineţi rezultate uimitoare, în orice domeniu. În plus, Gemenii se vor simţi foarte motivaţi de ceea ce fac. Veţi avea atunci sentimentul de realizare, al unei muncii utile şi plăcerea de a face servicii pentru ceilalţi.
La locul de munca, norocul va fi, din fericire, de partea ta, chiar şi în ultma parte a anului Ar trebui să obţineţi, într-adevăr, fără prea multe probleme, graţie lui Jupiter şi a Soarelui, ceea ce vreţi şi să ieşiţi în faţa. Acest sprijin benefic al planetelor cade cum nu se poate mai bine, căci veţi fi într-o stare de spirit de nonşalantă. Acest lucru se întâmpla foarte rar, pentru că, de obicei, ai tendinţa de a luptă, de a fi mai combatant. De dată această, nu putem spune că ambiţia nativilor Gemeni va atinge nivelul sau de top. Vei merge, desigur, la munca, dar fără prea mult entuziasm şi fără prea multă convingere. Dacă, totuşi, se iveşte vreo oportunitate şi trece prin faţa ta, încearcă să faci efortul de a o sesiză!

Rac (22 iunie - 21 iulie)

Latura profesională, pentru nativii Răci, pare să cunoască o bună stabilitate, la începutul anului 2013, şi numai cei care sunt cu adevărat nemulţumiţi de locurile lor de munca îşi pun întrebări. Dacă acesta este cazul tău, ar trebui să fii răbdător şi "să nu dai vrabia din mâna, pe cioară de pe gard". Îţi vei realiza dorinţele de schimbare, dacă vei arăta precauţie şi organizare. Dacă ai o profesie legată de copii, de divertisment sau de arta, perioadă va fi excelentă, căci te aşteaptă doar succese.
La fel se va întâmpla şi în următoarele luni, când cariera va ocupă prim-planul scenei. Jupiter te va ajuta să faci alegeri bune şi îţi aduce câteva oportunităţi norocoase. Ai tot interesul să foloseşti această perioadă pentru a progresă în munca, deoarece Jupiter, planetă norocului, va amplifică influenţa benefică a altor planete şi poate atenuă eventualele influente dăunătoare ale acestora.
În lunile de vară, viaţa profesională nu va va fi afectată de nicio planetă, în această perioadă. Că rezultat: nu vei avea nici o problemă, dar nu se mai poate conta pe noroc, pentru a te propulsă pe scară socială la care ai visat mereu. Nu te plânge, însă, prea mult, pentru că viaţa privată va fi atât de animată, încât ai tot interesul că în viaţa profesională să domnească o oarecare rutină. Acest lucru îţi va oferi timp şi disponibilitatea mentală pentru a va ocupă de familie sau de viaţa amoroasă.
În ultima parte a anului 2013, Saturn are un impact semnificativ asupra carierei tale. Această planetă este asociată responsabilităţii şi atunci când influenţează vieţile noastre, de multe ori, asta duce la accesul la o poziţie mai înaltă în ierarhie. Pe de o parte, acest lucru va duce la mai mult de lucru, pe de altă parte, asta ar putea fi startul unei ascensiuni sociale importante. Dar Saturn este, de asemenea, steauă blocajelor şi a frânelor, iar unii dintre nativii Rac vor vedea că unele proiecte vor rămâne în urmă.

Leu (22 iulie - 22 august)

Influentele planetare de la începutul anului 2013 va spun că va trebui să depuneţi mai multe eforturi pe plan profesional. Nimic nu va sperie, deoarece sunteţi unul dintre cele mai curajoase semne ale zodiacului. Saturn va obliga să va organizaţi, dar, din nou, nu ar trebui să aveţi nici o problemă în această privinţa. Pentru unii dintre voi, Saturn va ajuta să ajungeţi pe o poziţie mai înaltă în ierarhia profesională, cu mai multe responsabilităţi, iar pentru alţii, dimpotrivă, nu vor fi schimbări de acest gen, totul rămânând în acelaşi ritm.
În următoarele luni, influentele astrale va vor ajuta să va îndepliniţi ambiţiile legate de cariera. Planetele va susţin să depuneţi toate forţele în serviciul meseriei voastre. Puteţi să va propuneţi lucruri, mari pentru că veţi avea şanse nete de a ajunge acolo. Hotărât, muncitor, intuitiv şi foarte bine organizat, nativul Leu va primi, în plus, un dram de noroc. Ai acum totul pentru a reuşi! Acest impact astral va fi şi mai puternic dacă activaţi într-o profesie legată de educaţie sau de comunicare.
Lunile de vară vor aduce mult zâmbet pe faţa voastră, căci această perioadă va fi foarte uşoară în plan profesional. Nu veţi întâlni nicio dificultate deosebită, sarcinile de la lucru vor fi în general uşoare, iar unii dintre voi ar putea să înceapă unele proiecte ambiţioase. Relaţiile voastre cu cei din grupul de lucru, indiferent dacă sunt colegi sau superiori, vor fi foarte plăcute.
La finalul anului 2013, nativii Leu vor avea ocazia de a-şi demonstră talentele şi vor fi felicitaţi pentru asta. Unii nativi vor fi primi o promovare care îi va bucura, chiar dacă nu va fi însoţită, în mod neapărat, de o creştere a salariului. Aceia dintre voi care sunt şomeri, nu ar trebui să se descurajeze: Cerul le va redeveni favorabil. Reluaţi-va eforturile de căutare a unei slujbe, trimiteţi cât mai multe CV-uri şi veţi găsi repede un loc de munca.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Climatul astral, la începutul anului 2013, îi va face pe nativii Fecioară extrem de motivaţi, pentru a reuşi în profesia lor. Acest mediu va va încuraja, în acelaşi timp, să nu căutaţi numai o glorie efemeră. Veţi fi animaţi de o putere de munca excepţională care va ajuta să va concentraţi şi să evitaţi pericolele comune. Vei pune accentul pe obiectivele profesionale care te privesc, vei fi dedicat muncii tale, dovedind tenacitate şi dorinţa de a reuşi.
Susţinerea ambiţiilor profesionale ale Fecioarelor se va întinde pe o perioadă mai lungă. Dar, te poate face, de asemenea, foarte exigent, lucru care s-ar putea să nu fie pe gustul celor din ierarhia profesională. În lunile de primăvară-vară, configuraţia astrală va poate afecta starea de spirit şi va poate împinge să adoptaţi, uneori, o atitudine inadecvată. Aveţi grijă, mai ales să nu va lăsaţi furaţi de plictiseală, chiar dacă situaţia voastră pare să stagneze; nerăbdarea caracteristică s-ar putea întoarce împotriva voastră.
Lunile următoare prezintă tendinţe foarte încurajatoare în domeniul profesional. S-ar putea să fie o vară plină de munca intensă. Succesul va fi dobândit aproape automat, dar pentru a fi durabil trebuie să daţi dovadă de înţelepciune şi cumpătare în exploatarea acestuia. În special, aveţi grijă la cuvintele folosite, nu faceţi confidente şi amintiţi-va că tăcerea e de aur.
Pe sfârşitul anului, Pluto poate să va aducă unele eşecuri pe plan profesional. Opoziţia să faţa de Saturn poate, în plus, să conducă la dificultăţi neprevăzute pentru nativii Fecioară. Nu va faceţi griji, nimic cu adevărat dramatic nu va ameninţă. Dar obstacole de scurtă durată pot să va apară în cale. Pot apărea unele schimbări ale condiţiilor de munca sau în anturajul profesional care va obliga la eforturi de adaptare. Indiferent ce s-ar întâmpla, rămâneţi încrezători: norocul va fi de partea voastră, sub oblăduirea lui Jupiter.

Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)

Pentru sectorul profesional, începutul anului 2013 nu se anunţă cu evenimente astrale majore, ceea ce sugerează că veţi parcurge o perioadă uşoară şi lipsită de evenimente. Un punct de notat totuşi: Jupiter, planetă norocului, îşi va schimbă locul. Ea nu va va deveni ostilă, dar va încetă să va protejeze de aproape. Aşa că, totul va rămâne în mâinile tale, iar rezultatele pe care le vei obţine vor fi rezultatul eforturilor sau imprudentelor personale. Tu alegi, vei avea toate cărţile în mâna.
Trecând la perioadă de primăvară, pe plan profesional, veţi fi stimulaţi de un impact planetar important. Soarele va trece prin sectorul carierei voastre, ceea ce va va trezi dorinţa de a reuşi. Mai important încă, Jupiter, planetă norocului, se va instala pe cerul vostru. Acest lucru este de bun augur pentru o perioadă favorabilă dezvoltării carierei. Rămâne să te decizi asupra a ceea ce îţi doreşti şi să preiei iniţiativă, căci succesul nu este departe.
Ajungând în a două jumătate a anului 2013, nativilor Balantă le trebuie ambiţie, cu care vor face totul pentru a reuşi în afaceri. Chiar dacă întâmpini obstacole, nu te descurajă sub nicio formă. Vei obţine rezultate bune, dacă te poţi adapta la schimbările de situaţie. În schimb, dacă rămâi blocat pe vechile poziţii, va fi greu să înaintezi. Deci, încercaţi cu toţii să ieşiţi din rutină şi veţi reuşi cu siguranţă, mai ales dacă va arătaţi inventivi.
Nativii Balantă, la locul de munca, pot întâlni noi responsabilităţi care le vor fi alocate, în ultima parte a anului, şi, cu această ocazie, veţi face dovadă din plin a abilităţilor voastre. Unii dintre voi vor reuşi să finalizeze proiecte de suflet. Alţii vor fi supuşi influentei lui Pluto, dar acest lucru nu îi va împiedica să obţină rezultate bune, cu costul unui efort suplimentar, dacă le lipseşte încrederea în propriile forţe.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Nativii Scorpion vor începe anul 2013 sub infleunete destul de semnificative, în acest sector, căci planetă Uranus poate determină mai multe schimbări la locul de munca: modificări ale programului de lucru, de organizare internă sau chiar de posturi. Nu va faceţi griji: tendinţa actuală va fi complet benefică nativilor. Chiar dacă aceste schimbări te iau prin surprindere, pentru că se întâmpla din scurt, pastreza-ţi încrederea că totul va fi bine.
Trecând la lunile următoare, această perioadă va fi foarte importantă în domeniul profesional, mai ales dacă sunteţi în prima decadă. O promovare este posibilă. O schimbare de post, de asemenea. Pentru unii Scorpioni, lucrurile nu vor fi chiar aşa de roz. Vei avea impresia că eşti victimă unei nedreptăţi. Dar, foarte curând, vei găsi o poziţie mai bună decât cea pe care ai pierdut-o. În cel mai rău caz, vei fi demis, dar îţi găseşti foarte repede un loc de munca mult mai interesant.
Totul se poate schimbă în partea a două a anului, când situaţia voastră profesională se va îmbunătăţi. Dar acest lucru nu va fi foarte uşor: reuşită nu va cădea din cer! Bineînţeles, nu trebuie să te descurajezi, căci nu trebuie să uiţi că eventualele obstacole îţi consolidează voinţă şi spiritul de luptă. Încăpăţânarea voastră va fi, probabil, răsplătită, dar doar atâta timp cât nu veţi avea un comportament agresiv.
Totul pare să meargă spre excelent, în lunile de final ale lui 2013, când nativii Scorpion vor reuşi să uimească pe toată lumea, la locul de munca. Bucuraţi-va de ceea ce veţi obţine, sub oblăduirea influentelor combinate ale lui Jupiter şi Uranus. Norocul va fi de partea nativilor Scorpion şi s-ar putea să apară o propunere interesantă. Chiar dacă acest lucru te va surprinde sau te va duce într-o direcţie la care nu te-ai gândit, analizează cu atenţie lucrurile, înainte de a le refuză. Într-adevăr, există o mare posibilitate de a avansă pe plan profesional.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Partea această a vieţii Săgetătorilor va arăta profesional, încă din startul anului 2013! Va veţi bucura de o mai mare libertate de acţiune şi va puteţi realiza proiectele care chiar va interesează. În plus, datorită influentei combinate a Soarelui şi a lui Marte, veţi avea energia şi combativitatea necesare pentru a depăşi obstacolele şi duce la bun sfârşit cele mai îndrăzneţe iniţiative. Atenţie, însă: în anumite momente, însă s-ar putea să îţi pierzi determinarea sau răbdarea.
Motivaţie în acest sector există şi în lunile următoare, când va veţi putea concentra toate eforturile şi energia, astfel încât obiectivele vor fi uşor de atins. Eeste posibilă o îmbunătăţire a condiţiilor de munca, o lărgire a posibilităţilor sau o mărire veniturilor. Nu există nici o îndoială, veţi fi capabili să va realizaţi chiar şi cele mai somplicate dorinţe.
Evoluţia carierei Săgetătorilor va beneficia în perioadă de vară-toamnă de o formă foarte rară de trigon, formată de Neptun şi Uranus. Neptun îţi va spori ambiţia şi intuiţia, în timp ce Uranus îţi va trezi dorinţa de a reuşi şi vei câştiga, cu sprijinul unui noroc excepţional. Nu uită, totuşi: aceste influente bune nu vor dura foarte mult timp.
În ultima parte a anului 2013, îşi va face, iar, simţită prezenţa Marte care îi va incomodă, din când în când, pe Săgetători, în timp ce Pluto va poate scoate în cale obstacole neaşteptate. În cazul în care apar astfel de ghinioane, rămâneţi calm şi încrezător. Vei fi în măsură să găseşti rapid soluţii. În cel mai rău caz, dacă ajungi cu adevărat blocat, nu intra în panică: ceea ce arăta că un pas înapoi se va dovedi a fi, în cele din urmă, într-un timp scurt, o rampa de lansare şi o ocazie de îmbunătăţire serioasă a situaţiei profesionale.