Hobby-uri care te fac mai sexy

Mai multe studii au aratat ca un hobby este o cale extrem de usoara de a te deconecta, de a te descoperi pe tine insati, iar aceste “detalii” sunt cele care te imbogatesc...

Mai multe studii au aratat ca un hobby este o cale extrem de usoara de a te deconecta, de a te descoperi pe tine insati, iar aceste “detalii” sunt cele care te imbogatesc si te pun in valoare. Specialistii de la Yourtango.com sustin ca exista unele pasiuni pe care barbatii le “apreciaza” mai mult decat pe altele, tocmai prin incarcatura sexuala pe care ei o “citesc” in aceste preocupari.

Cantatul la un instrument
Evident sunt necesare cateva “daruri”: sa ai ureche muzicala, sa ai o cat de mica inclinatie pentru muzica si interes pentru a studia un instrument.

Conform celor care au studiat efectele, cele mai sexy instrumente sunt vioara, flautul si chitara.

Gatitul
Stii vorba aceea veche care spune ca dragostea trece prin stomac? Exista si o varianta mai noua, care te indeamna sa stai in raza vizuala a partenerului tau atunci cand te invarti printre oale si transformi niste “banale” ingrediente intr-o savuroasa cina. Pentru el este foarte “apetisant”. Puncteaza ritualul cu un pahar de vin rosu, degustat impreuna intre doua invarteli in cratita.

Baletul si gimnastica
Jerry Seinfeld a facut un episod intreg in care a dezbatut calitatile si abilitatile unei gimnaste, in intimitate.
In plus, castigul este dublu, si in dormitor, si in ceea ce priveste conditia ta fizica. Lasa-ti iubitul sa inteleaga ca pasiunea ta pentru miscare si mobilitatea castigata in urma antrenamentelor sunt detalii folositoare in pat.

Masajul
Invata sa faci masaj! In principiu, nu este foarte greu, nu trebuie decat sa tii minte cateva din trucurile sedintelor de masaj cu care te-ai desfatat tu. Poate ceva lectii pe net? Apoi, aplica hobby-ul tau iubitului. Iti garantez ca se va relaxa si vei putea face cu el ce vrei tu.

Yoga 
Este un hobby de toata lauda. Avantajele sunt evidente, fie ca este vorba despre sex-exercitii, fie ca este vorba despre tehnici de intretinere.
Iti vor da multa incredere in tine, te vor face sa te simti sigura si capabila sa infrunti toata lumea. Inclusiv pe iubitul tau, care va culege roadele binefacerilor exercitiilor yoga.

Voluntariatul
Este recomandat aproape orice domeniu unde iti poti oferi serviciile. Logica masculina spune ca voluntariatul este o forma de a te darui. El trage de aici alte concluzii decat ai putea intelege tu. El vede partea sexy.

Sporturile extreme 
Mecanismul care te face sexy este descarcarea de adrenalina. Iubitul tau iti poate fi partener, antrenor, coechipier, dar si o sursa de adrenalina obtinuta in moduri mult mai dulci.

Gradinaritul
Obraji rumeni, putina oboseala si satisfactiile concrete ale efortului.
“Detalii” care se vad diferit in functie de sex. Tu vezi efortul si caloriile arse, el vede perseverenta ta si faptul ca acesta este incununat de rezultate. Plus ca rosiile din gradina ta, plantate, ingrijite si culese de tine, pot fi ingredientul principal in mancarea pregatita pentru el. Satisfactiile sunt garantate.

Tu ce hobby ai? Crezi ca iubitul tau il considera sexy?