Care este zodia fiecărui membru al Familiei Regale Britanice

Familia Regală Britanică este una dintre cele mai cunoscute de pe planetă şi este în atenţia publicului la fel de mult ca vedetele de la Hollywood. Descoperă şi mai multe lucruri despre ei cu ajutorul zodiilor lor!

Regina Elisabeta a II-a: Taur

Faptul că Regina Elisabeta a II-a îşi sărbătoreşte ziua de naştere de două ori pe an ne face să fim puţin confuzi cu privire la ziua în care s-a născut şi la zodia sa. Ziua reală de naştere este pe 21 aprilie, dar Majestatea sa îşi celebrează public ziua în iunie, în timpul unui eveniment numit Trooping the Color. Fiind Taur înseamnă că Regina este demnă de încredere şi înţelege adevărata valoare a banilor, ceea ce explică obiceiurile suprprinzătoare ale familiei regale, cum ar fi reutilizarea hârtiei de împachetat.  

Prinţul Charles: Scorpion

Comparativ cu trăsăturile emoţionale ale Racului, zodia fostei sale soţii, semnul zodiacal sub care s-a născut Charles îl face mai degrabă rezervat cu sentimentele sale. În loc să-şi pună inima pe tavă ca Diana, Prinţul Charles nu dezvăluie ce gândeşte şi îi place organizarea şi stabilitatea.

Prinţesa Diana: Rac

Dacă îţi vei aminti de citatele inspiraţionale ale Prinţesei Diana în momentele dificile din viaţa ta, ar putea fi pentru că semnul său zodiacal i-a permis să fie mereu în contact cu emoţiile oamenilor. Deşi unii oameni ar putea spune că Prinţesa Diana avea toane, trăsăturile sale emoţionale au făcut-o să fie "prințesa oamenilor".

Prinţul William: Rac

Simbolul zodiei Rac este un crab, dar prinţul William este departe de a fi morocănos. Racul este cunoscut pentru sensibilitatea lui şi pentru faptul că îşi ascunde emoţiile, iar prinţul William a dezvăluit acea latură a sa prin blocarea sentimentelor după ce mama lui a murit.

Ducesa de Cambridge: Capricorn

Personalitatea lui Kate Middleton reprezintă cu uşurinţă toate trăsăturile asociate Capricornului. Ca semn de pământ şi simbolizat de o capră, Middleton întruchipează caracterul practic. Ea nu reuşeşte să rupă protocoalele regale cu excepţia unei reguli de călătorie pe care ea şi prinţul William o încalcă mereu.

Prinţul Harry: Fecioară

Născut în vârful sezonului Fecioarei, pe 15 septembrie, prinţul Harry vine cu câteva trăsături distincte faţă de cele ale zodiei. Trăsăturile comune ale unei Fecioare sunt un stil de viaţă sănătos, bine organizat şi practic. Dar, ştim cu toţii că viaţa prinţului Harry nu a fost întotdeauna cea mai organizată, mai ales în anii adolescenţei când a provocat unele probleme. Soţia lui, Meghan Markle, pare a fi o influenţă sănătoasă, dar familia regală nu a făcut regulile pentru a fi încălcate.

Ducesa de Sussex: Leu

Meghan Markle, actriţa americană cunoscută pentru că a încălcat unele protocoale regale la căsătoria cu prinţul Harry, este, fără îndoială, o femeie Leu. Ca o leioaică, ducesa cere atenţie, dar într-un mod fermecător. În plus, într-un interviu oferit pentru BBC, Markle a părut extrem de loială noului ei soţ, la fel ca orice femeie născută sub acest semn.

Prințesa Margaret: Leu

Deşi nu a devenit regină, semnul zodiacal al prinţesei Margaret este reprezentat de regele animalelor: Leul. La fel ca şi leii neînfricaţi ai junglei, prinţesa Margaret avea o aură datorită căreia impresiona pe toată lumea atunci când intra într-o încăpere. Personalitatea ei fermecătoare i-a făcut întotdeauna simţită prezenţa. Şi să nu uităm de rutina ei genială de dimineaţă, care includea micul dejun la pat şi o baie care dura o oră.