Epilare inghinală: 5 surprize pe care i le poţi face

Vrei să îţi surprinzi plăcut iubitul în pat şi să vii cu tot felul de idei năstruşnice? Epilatul inghinal, modelele sau chiar tatuajele pe care le poţi face acolo jos pot fi o adevărată sursă de uimire pentru el.
Vrei să îţi surprinzi plăcut iubitul în pat şi să vii cu tot felul de idei năstruşnice? Epilatul inghinal, modelele sau chiar tatuajele pe care le poţi face acolo jos pot fi o adevărată sursă de uimire pentru el.

Iată ce poţi face ca să-l laşi cu gura căscată, în sens pozitiv, bineînţeles:

Echipa lui de fotbal


Iubitul tău este un microbist înfocat? O metodă prin care îl poţi impresiona maxim este să te epilezi inghinal, iar în partea de sus a zonei pubiene să desenezi simbolul echipei lui favorite de fotbal sau un steguleţ în culorile echipei.

Foloseşte creioane dermatografe pentru asta şi lasă-l apoi să descopere "opera de artă".

Catifelare maximă


Dacă nu ai încercat până acum epilatul brazilian, este momentul să îl încerci cel puţin o dată, ca să îţi suprinzi plăcut iubitul. Această metodă presupune îndepărtarea în totalitate a părului din zona pubiană cu ceară.

Este recomandat să te laşi pe mâna unui specialist dintr-un salon, decât să încerci singură acasă. Rezultatul este o piele foarte fină şi catifelată, pe care iubitul tău o va aprecia cu siguranţă.

Formele iubirii


Epilează-ţi părul din zona intimă în formă de inimioară. Trasează un contur cu un creion dermatograf în formă de inimă, apoi rade părul în jurul ei.

Poţi folosi şi ceară pentru acest procedeu sau aparatul de epilat. Iubitul tău va avea parte de o declaraţie de dragoste foarte ... intimă.

Tatuaj, din dragoste


Dacă ai curaj, un tatuaj semipermanent cu numele lui, în zona ta intimă va fi o surpriză maximă pentru el. Alege un tatuaj temporar, pentru că unul permanent este extrem de greu de îndepărtat dacă vrei să renunţi la el. Un tatuaj "în joacă" este mult mai amuzant decât unul pe care să îl porţi toată viaţa.

Iniţiala lui


Pentru cele care consideră că un tatuaj este prea mult, simpla epilare a părului în forma iniţialei lui este de asemenea o metodă interesantă de a-l surprinde, dar şi de a-i face o declaraţie de dragoste trăsnită.

Conturează iniţiala cu un creion, apoi rade părul în jurul ei, ca litera să se distingă foarte bine. Dacă vrei ca "meniul" să fie complet, foloseşte şi un spray colorat pentru păr, ca să nuanţezi litera.