Arată ca o divă: 5 schimbări de look ca să începi anul super-sexy

La început de an, simţim o dorinţă nebună de a schimba tot felul de lucruri. Ne facem promisiuni, ne dorim să arătam mai bine şi de obicei începem cure de slăbire şi ne transformăm stilul de viaţă.
La început de an, simţim o dorinţă nebună de a schimba tot felul de lucruri. Ne facem promisiuni, ne dorim să arătam mai bine şi de obicei începem cure de slăbire şi ne transformăm stilul de viaţă.

Şi pentru că aspectul este cel care ne poate da încredere sau ne poate determina să ne simţim nu tocmai bine în propria piele, acum este momentul să faci câteva schimbări de look care să te transforme într-o divă. Iată care sunt:

Transformă-ţi părul

Oferă-i o tunsoare cu personalitate părului tău, investeşte în tratamente care să-i redea strălucirea şi alege o culoare care să te definească. Nu uita că este important să-l îngrijeşti tot timpul, iar dacă nu este tocmai în cea mai bună formă, e de preferat să-l scurtezi.

Sprâncene perfecte


Cu un program încărcat şi o viaţă agitată, cine mai are timp să-şi îngrijească corect şi să-şi penseze la timp sprâncenele? Dar detaliile sunt cele care transformă totul şi este valabil şi în cazul sprâncenelor tale. Mergi la un specialist în adevăratul sens al cuvântului pentru a-ţi determina forma sprâncenelor, care este extrem de importantă pentru definirea corectă a chipului tău.

Un zâmbet de vis


Frica de dentist, comoditatea şi fondurile insuficiente sunt cele trei cauze principale ale unei danturi cu probleme. Nu uita că orice stil vestimentar, machiaj sau accesorii ai alege, un zâmbet cu defecte poate ruina tot. Fă-ţi curaj şi mergi la dentist pentru a-ţi rezolva problemele.

Pe lângă cele estetice, problemele dentare netratate se agravează şi pot avea efecte serioase asupra sănătăţii tale. Prin urmare, investeşte într-un zâmbet perfect, pentru a fi ami frumoasă şi a avea mai multă încredere în tine.

Fă sport!


Cea mai simplă metodă care te înfrumuseţează, te face să te simţi bine şi să ai mai multă energie este mişcarea! Fă sport ca să ai un corp perfect tonifiat, să scapi de celulită şi de kilogramele în plus. Este foarte important să ai răbdare.

Cei mai mulţi dintre noi renunţă la mişcare după câteva şedinţe de exerciţii sau de sală pentru că rezultatele parcă nu se văd. Dar cheie succesului este să ai răbdare şi să perseverezi. În câteva luni, cu siguranţă vei fi transformată!

Schimbă-ţi garderoba


Nu trebuie neapărat să-ţi distrugi bugetul pentru asta. Cel mai mare paradox al femeilor este acela că nu au suficient spaţiu să-şi depoziteze hainele şi cu toate astea se vaită că nu au cu ce să se îmbrace... Dacă te recunoşti în descriere, propune-ţi să "purifici" garderoba.

Renunţă la hainele pe care nu le mai porţi, care nu-ţi mai vin sau care par demodate. Odată ce ai făcut asta, îţi va fi mai uşor să găseşti cu ce să te îmbraci dimineaţa şi să le şi asortezi cât mai bine. Hotărăşte-te apoi să-ţi cumperi numai haine care îţi plac la nebunie şi care îţi vin perfect, fără să faci compromisuri!