Tenul, cea mai frumoasa carte de vizita

Te-ai gandit vreodata cum arata cartea ta de vizita? Nu ma refer la cartonasele de carton din poseta, nici la semnatura din e-mail. Ma refer la ce vede cineva atunci cand te intalneste pentru prima data..

Te-ai gandit vreodata cum arata cartea ta de vizita? Nu ma refer la cartonasele de carton din poseta, nici la semnatura din e-mail. Ma refer la ce vede cineva atunci cand te  intalneste pentru prima data, inainte de a avea ocazia sa discutati. Ma refer la tenul tau.
 
Un ten bine ingrijit spune multe despre o persoana. Poate atarna in balanta mai mult decat o functie sau un titlu. Si, de multe ori, efortul din spate e unul – desi invizibil – deloc de neglijat.

Un tratament facial corect si complet presupune inlaturarea ridurilor fine prin reparator antirid, reinnoirea celulelor, inlaturarea petelor prin depigmentare, conferire de luminozitate, stoparea evolutiei tenului acneic in zona T, hidratare intensiva ,exfoliere, inchiderea porilor, diminuarea efectului de inrosire si identificarea deficitului imunitar al hidratarii pielii. Lunga lista, nu? Nici n-ai fi crezut ca un simplu tratament poate insemna toate acestea.

Un tratament facial complex este cel YonKa. In cadrul acestuia se identifica problemele tenului – daca ne confruntam cu lipsa de fermitate, riduri fine sau de expresie, pete sau meleasma, sau efect de foto-imbatranire. Dupa care se trece la treaba. E important de mentionat ca acest tratament contine creme si seruri din plante, acizi de fructe si uleiuri esentiale, exclusiv, neavand in compozitie agenti chimici.

Exista variante de tratament cu YonKa, pentru fiecare problema a tenului: Le Grand Classique, Intermezzo, Escale beaute, Plaisir d'aromes, Hydralessence visage, Alpha-vitale, Optimizer, Eclat contour, Secret de beaute, Soin purete si Flash soleil.

Dintre acestea, vedeta e cu siguranta Le Grand Classique. Catherine Zeta Jones isi programeaza Le Grand Classique o data la doua luni la un spa din Londra, iar Jessica Alba apeleaza la acelasi Le Grand Classique o data pe luna, la Vida Emmanuel, in Beverly Hills.

O sedinta de Le Grand Classique presupune aplicarea succesiva de nu mai putin de 12-14 creme si seruri active care rezolva gradual problemele individuale ale tenului, intr-un interval de varsta cuprins intre 20 si 65 de ani.

Ce zici? Nu ti-ar prinde bine niste carti noi de vizita?

Articol de Patricia Paraschiv - Specalist estetica medicala