Ce manichiuri se poartă în vara 2020. Modele nail art în tendințe

În această vară vom vedea tot mai des modele nail art îndrăznețe și manichiuri originale, precum stilul unghiilor din sticlă sau manichiura franțuzească inversată. Află ce manichiuri se poartă în vara 2020.

Oja pastel

Nuanțele pastelate sunt în tendințe vara aceasta și le poți include în manichiuri deosebite, dacă alegi un stil diferit. De exemplu, poți opta pentru un look ombre, cu nuanțe diferite de ojă pastel pentru fiecare unghie.

Tonuri diferite

Ți se întâmplă uneori să nu știi ce culoare să alegi dintre două nuanțe asemănătoare? Acum nu mai este nevoie să alegi. Le poți purta pe amândouă! Anul acesta este în trend manichiura cu nuanțe diferite la fiecare mână.

Unghiile cu aspect de sticlă

Știi acele bucățele de sticlă colorată, șlefuite de valuri, pe care le găsești pe plajă? Poți transpune frumusețea lor pe unghiile tale, cu ajutorul acestui trend care imită sticla.

Modele nail art diferite pe fiecare unghie

Un alt stil reprezentativ pentru anul acesta este cel al modelelor nail art diferite pentru fiecare unghie. Dacă nu știi ce să alegi dintre diferite modele nail art, atunci poți să optezi pentru cinci modele diferite, câte unul pentru fiecare unghie.

Animal print deosebit

În loc să optezi pentru stilul animal print clasic, precum modelele leopard sau zebră, anul acesta poți încerca modele inedite, așa cum este acesta inspirat de salamandră.

Manichiură în stil confetti

Vara ne duce de obicei cu gândul la petreceri și distracție, astfel că ce s-ar putea potrivi mai bine dacă nu o manichiură confetti?

Modele cu spații goale

De câțiva ani se menține în trend manichiura cu spații goale, care presupune desenarea unor modele pe unghiile naturale. Acest look se menține și vara aceasta și poți să-l creezi singură, fiind ușor de realizat.

Glitter pe vârfuri

În loc să acoperi toată unghia cu glitter, sezonul acesta poți să oferi un accent de strălucire aplicând glitter numai pe vârfuri.

Manichiură french inversată

Manichiura franțuzească este complet reinventată acenul acesta. Poți să încerci colorarea unghiilor la bază, folosind accente metalice, dacă vrei un look cu totul deosebit.

Manichiura logo

Anul acesta poți încerca un al look interesant, cel al manichiurii cu logo-uri faimoase desenate pe unghii.

Manichiura cromată

Oja cu aspect strălucitor cromat arată excelent și te ajută să obții o manichiură care va atrage toate privirile. Are de obicei străluciri sidefate multicolore, fiind ideală pentru manichiurile de petrecere.

Linii ondulate

Liniile ondulate oferă un aspect interesant manichiurilor tale și sunt în același timp foarte ușor de realizat. Este suficient să trasezi câteva linii șerpuite pe unghii pentru a crea o manichiură modernă.

Manichiura halou

Manichiura de tip halou presupune desenarea unor linii curbate la baza unghiei pentru a crea acel efect de curcubeu luminos.

Manichiura ombre

Stilul ombre nu pare să se demodeze prea curând. Arată foarte bine și poate fi realizat cu orice combinații de culori dorești.

Modele de inspirație tropicală

Fructele exotice și frunzele de palmier pot fi folosite pentru a obține manichiuri de inspirație tropicală care se potrivesc de minune cu sezonul estival.

Bulinele polka

Bulinele polka au revenit puternic în moda acestui an și le vom putea include nu doar în ținutele noastre, ci și în manichiurile pe care le alegem vara aceasta.

Stele negre

Nu este nimic nou în a-ți desena stele pe unghii. Însă sezonul acesta se poartă stelele negre realizate pe unghii naturale. Contrastul este puternic, iar manichiura ta va avea un aspect modern și interesant.