Ce coafuri se poartă în vara 2020. Cele mai frumoase stiluri

Cocurile simple și șuvițele subțiri împletite sunt numai câteva dintre trendurile acestui sezon. Descoperă ce coafuri se poartă în vara 2020 și cum să le faci și tu

Coafuri cu agrafe

Dacă până acum te străduiai să ascunzi cât mai bine agrafele în cadrul coafurii realizate, înprezent agrafele pot fi puse în valoare, devenind accesorii interesante pentru păr. Fixează-le sub forma literei X sau realizează un șir de agrafe suprapuse. Alege agrafe cu modele deosebite sau pe cele în nuanțe metalice.

Coafuri cu eșarfe

Folosește o eșarfă sau o bandană pentru a adăuga un plus de personalitate coafurilor tale. Poți încerca cozile prinse cu eșarfe, cocurile realizate cu ajutorul acestora sau poți folosi eșarfa pe post pe bentiță.

Cărare delimitată cu clame

Clamele de tip bandă metalică pe care le purtai în copilărie sunt din nou la modă, dar într-o variantă mult mai elegantă și sofisticată. Folosește clamele pentru a delimita perfect cărarea, de o parte și de cealaltă. Este o variantă bună și de a ascunde bretonul, dacă îl lași să crească.

Împletituri care încadrează fața

Este extrem de simplu să-ți faci o astfel de coafură. Pulverizează pe păr puțin spray pentru texturare, strânge-l în pumni pentru a obține volum, apoi împletește două șuvițe subțiri care să-ți încadreze chipul.

Coafuri cu bentiță

Bentițele plușate sunt din nou la modă, putând fi folosite ca accesorii statement pentru coafuri elegante. Alege bentițe decorate cu cristale, perle sau ținte pentru un look deosebit.

Coada împletită

Cozile împletite, netezite perfect, se numără printre cele mai importante trenduri ale acestui sezon. Sunt o modalitate simplă de a ține sub control firele rebele și de a-ți prinde părul în zilele caniculare. Înainte de a împleti părul, folosește un spray pentru texturare. Coada va părea astfel mai voluminoasă.

Onduleuri lejere

În loc să alegi părul perfect drept în această vară, optează pentru onduleuri lejere, care abia se observă. Le poți obține foarte ușor folosind placa de păr.

Cozile secționate

Și cozile cu aspect secționat se numără printre tendințele verii. Tot ce trebuie să faci este să-ți prinzi părul în coadă, apoi să folosești elastice subțiri pe care să le prinzi din loc în loc pe lungimea cozii. Este un truc pe care îl poți folosi pentru coada prinsă la spate, coada înaltă sau două cozi.

Bucle beach waves

Buclele de tip beach waves sunt intotdeauna o alegere bună pentru coafurile de vară. Folosește ondulatorul pentru a crea bucle lejere, apoi pulverizează spray cu apă sărată astfel încât să obții mai multă textură.

Cocul perfect netezit

O coafură perfectă pentru zilele caniculare de vară, când nu vrei ca părul să ți se lipească de față și gât. Pentru a obține acest efect neted, folosește o periuță de dinți pe care ai pulverizat fixativ, cu care să netezești firele rebele.

Noduri de păr

Această coafură este ideală pentru zilele în care pur și simplu nu îți poți controla părul. Ai nevoie de textură, deci este mai bine să realizezi nodurile de păr între două spălări, nu imediat după ce te-ai spălat pe cap. Răsucește părul în două cocuri mici în laterale și fixează cu agrafe. Aplică apoi fixativ cu fixare flexibilă.