Alege o coafura de vedeta!

Cum toata lumea este cu ochii pe ele, cum si-ar putea permite vedetele sa faca alegeri neinspirate in materie de coafuri? Pentru ca in spatele lor se ascund armate intregi de stilisti, nu este de mirare ca de cele mai multe ori ne uimesc prin eleganta si stil...

Cum toata lumea este cu ochii pe ele, cum si-ar putea permite vedetele sa faca alegeri neinspirate in materie de coafuri?

Pentru ca in spatele lor se ascund armate intregi de stilisti, nu este de mirare ca de cele mai multe ori ne uimesc prin eleganta si stil.

Nu ar fi o idee rea sa tragem cu ochiul la coafurile starurilor, pentru un strop de inspiratie.

Drew Barrymore


Drew Barrymore a optat pentru o coafura voluminoasa. Onduleurile lejere si foarte putin definite ii incadreaza chipul, efectul fiind unul elegant si totusi lejer. Volumul i se potriveste de minune actritei din "Ingerii lui Charlie" pentru ca forma fetei sale este una rotunda, plina, asa cum aflam de pe site-ul beautyandthebath.com.

Poti obtine cu usurinta o coafura in stilul Drew, in special de daca esti norocoasa posesoare a unei podoabe capilare bogate. Un avantaj il au cele cu parul ondulat, pentru ca tot ce ar trebui sa faca pentru o coafura precum cea a lui Drew Barrymore este sa isi defineasca onduleurile cu un produs de styling.

"In general, spumele strong intaresc firul de par pentru ca il incarca. Recomand un fixativ cu fixare flexibila pentru ca pastreaza parul coafat, fara sa incarce firul de par. Efectul va fi unul foarte natural", ne spune hairstylist-ul Razvan Andrei pe Sfaturi.eva.ro.

Poti obtine un volum asemanator pentru parul tau pulverizand fixativ pe par, stand cu capul in jos si insistand in zona de deasupra cefei.

Katherine Heigl


Celebra pentru rolul sau din la fel de celebrul serial de televiziune "Anatomia lui Grey", Katherine Heigl a ales o coafura eleganta, ale carei elemente centrale sunt cele doua benzi elastice. Desi este o alegere buna pentru evenimente deosebite, acesta poate fi adecvat si stilului casual. Daca inlocuiesti benzile negre cu unele colorate, vioaie, poti obtine un look interesant care iti poate inveseli ziua.

Pentru aceasta coafura, parul este intens texturat cu ajutorul produselor strong de styling. Poti strange parul intr-un coc sau il poti lega, pur si simplu, la spate. Important este sa il prinzi astfel incat cele doua bentite sa fie observate cu usurinta. Pentru ca distanta dintre cele doua benzi sa se pastreze, nu alege unele foarte elestice si prinde-le cu agrafe in partea de jos, in dreptul cozii sau a cocului.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă