12 culori de păr care sunt în tendințe în această iarnă

De la blond scorțișoară, șaten natural și până la tonuri intense de ciocolatiu, sezonul acesta ne oferă o mulțime de nuanțe interesante pentru păr din care ne putem inspira.

Descoperă ce culori se poartă în iarna 2020/2021:

Șaten strălucitor

Nuanțele naturale de șaten sunt în tendințe sezonul acesta și este vorba în special de tonuri care nu sunt nici calde, nici reci, ci perfect echilibrate. Strălucirea intensă este secretul unui look perfect în acest caz. Alege produse precum serumuri sau balsam leave in care oferă o strălucire intensă părului șaten și previn în același timp degradarea.

Scoțișoară

Nuanțele de scorțișoară se numără printre cele mai importante tendințe ale acestui sezon în ceea ce privește colorarea părului. Nu uita că trebuie să ai la îndemână un gloss special pentru părul roșcat, care va împiedica estomparea culorii. Pigmentul roșcat își pierde intensitatea mult mai repede decât alte nuanțe.

Negru intens

Dacă preferi culorile închise, atunci poți încerca negrul intens, un alt trend al sezonului. Însă trebuie să știi că este o nuanță care poate înăspri trăsăturile, fiind potrivită dacă ai pielea măslinie.

Nuanțe naturale

„Unele cliente solicită culori naturale, ușor de întreținut, care să reziste întreaga iarnă”, spune colorista Kirsten Stuke. O opțiune este acest ton de blond arămiu, care se potrivește perfect în cazul în care ai părul deschis la culoare în mod natural.

Blond scorțișoară

O altă culoare foarte dorită sezonul acesta este blondul scorțișoară. O variantă deschisă de blond arămiu, acest ton îți iluminează chipul și ți se potrivește perfect dacă ai pielea deschisă la culoare.

Șuvițe groase

Șuvițele groase într-o nuanță deschisă, care pot încadra perfect chipul fără să-ți schimbi complet culoarea, este un alt trend foarte solicitat în această perioadă.

Șaten cu accente aurii

Variațiile discrete de culoare reprezintă punctul forte al acestui look. Șuvițele care încadrează chipul ar trebui să fie întotdeauna mai deschise pentru a oferi luminozitate pielii. 

Rădăcini crescute

Dacă în trecut rădăcinile crescute erau privite ca principalul inamic al unui păr vopsit împecabil, pandemia a dus la apariția unui trend foarte practic. Rădăcinile crescute sunt acum integrate într-un loc relaxat și sexy, cu șuvițe decolorate plasate strategic.

Părul alb

De ce să lupți cu firele tale albe, când le poți evidenția? În acest an tot mai multe femei au ales să-și pună în valoare părul alb și de asemenea mulți coloriști s-au specializat în evidențierea părului grizonat. 

Ciocolatiu închis

Dacă ești brunetă, optează pentru câteva șuvițe care să fie colorate cu un ton mai deschis decât restul părului. Vei obține un efect glossy deosebit. Un exemplu este această nuanță de ciocolatiu închis cu șuvițe delicate, aproape imperceptibile.

Nuanțe intense

„Din cauza perioadei lungi de izolare, carantină și distanțare socială, foarte multe persoane vor să încerce o schimbare radicală, îndrăzneață. Aleg culori puternice, complet diferite de look-ul lor obișnuit”, declară colorista Kirsten Stuke pentru purewow.com. Tonurile intense de albastru, verde, roșu sau mov sunt în tendințe în acest sezon.

Șuvițe „Pintura”

La fel ca și baleiajul, tehnica numită pintura (tradusă prin pictură) îi permite stilistului să aplice culoarea acolo unde consideră că este necesar. Este o variantă excelentă pentru părul creț pentru că pot fi alese bucle individuale care pot fi puse în valoare.

MAI MULT DESPRE: frumusete, coafuri, culori par, iarna 2020