Valentine's Day. 5 jucării sexuale pentru o noapte de pomină

Sunt multe feluri în care poţi spune "Te iubesc", iar sexul se numără printre ele. Dacă iubitul tău nu este impresionat de cadouri scumpe sau de cine festive, atunci trebuie să-l cucereşti cu lucruri noi în dormitor. Oferă-i o noapte fierbinte pe care să nu o uite niciodată. Fă o vizită la sex-shop şi achiziţionează produse dătătoare de plăceri.

Costum Red Devil

Surprinde-ţi iubitul într-un mod incitant. Pune-i sângele în mişcare cu o costumaţie roşie de diavoliţă. Costumul este format din din rochie mini roşie, cu un umăr gol, prevăzută cu detalii negre şi accesorii asortate.

Îl poţi găsi AICI

Set vibratoare Glamour

Un set de jucarii sexuale ideal pentru cupluri. Conţine 7 piese: vibrator, dildo din jelly transparent, bile anale flexibile, manson electric pentru penis, inel dublu pentru erecţie cu bile stimulatoare din silicon, bile vaginale, ou cu vibraţii şi telecomandă rezistent la apă.

Pentru o alunecare mai uşoară, se recomandă folosirea unui lubrifiant pe bază de apă.

Îl poţi găsi AICI

Fukuoku Powerpack

Profită de puterea a trei minivibratoare dătătoare de plăceri. 3 dispozitive de pus pe degete ce-ţi vor transforma mâna într-o adevărată unealtă orgasmică. Bucură-te sau oferă plăcere cu cele 25.000 de vibraţii pe minut ce vor cutremura corpul oferind senzaţii inedite.

Îl poţi găsi AICI

Kit fetish Love Black

Un kit fetish compus din cravaşă, mască de ochi şi cătuşe, ideal pentru cuplurile care vor să experimenteze.

Îl poţi găsi AICI

Ulei masaj Intimate Kisses struguri

Oferă-i un masaj senzual cu un ulei delicios care intensifică senzaţiile şi plăcerea partenerului. Se aplică o cantitate mică de ulei şi se masează uşor. Se poate aplica pe orice zonă a corpului.

Îl poţi găsi AICI