Unde preferi sa faci dragoste?

Cu siguranta, ti-a trecut cel putin o data prin gand sa faci dragoste in lift sau in mijlocul naturii, sau poate chiar ai trait deja aceste experiente. Fii pe pace...

Cu siguranta, ti-a trecut cel putin o data prin gand sa faci dragoste in lift sau in mijlocul naturii, sau poate chiar ai trait deja aceste experiente. Fii pe pace, nu este ceva rusinos si nici nu esti singura in cautare de noi orizonturi. Vei afla care sunt cele mai in voga locuri pentru dezmierdari amoroase, citind urmatoarele randuri.

Multor cupluri le place sa se iubeasca in locuri nu tocmai adecvate acestei activitati. Francezii, de exemplu, au preferinte contradictorii: fie se simt in largul lor in mijlocul naturii, fie la birou. Italienii adora sa faca dragoste in masina sau pe masina. Nu, nu ai ghicit. Nu este vorba de autovehicul, ci de masina de spalat. Publicatia electronica doctissimo.com a facut un tur de orizont al celor mai excitante locuri.  

Italienii prefera aparatura electro-casnica


Potrivit unei anchete realizate de un post de radio italian, in randul a 2.000 de cupluri, masina de spalat se pozitioneaza in fruntea locurilor preferate pentru a face dragoste. Conform "utilizatorilor", distractia devine mai interesanta in timp ce masina stoarce rufele. Din nefericire pentru aceste cupluri, producatorii fac masini din ce in ce mai stabile si mai silentioase.

Pe locul doi in topul preferintelor italienilor se afla garajul, iar pe trei, un mare clasic in domeniu: masina. Ancheta nu precizeaza insa daca masina este in garaj. Italienii se mai dezmiarda si la cabina de dus, pe scarile interioare ale casei si in vestiarele de la sala de gimnastica.

Francezii iubesc natura


In ceea ce-i priveste pe francezi, locurile favorite difera. Potrivit unui sondaj realizat pentru revista "Marie Claire", in randul a 480 de barbati, cea mai arzatoare dorinta a lor este sa faca dragoste in mijlocul naturii. Ancheta vizeaza insa doar fanteziile sexuale, asa ca nu stim daca dorintele sunt puse in practica sau nu.

Pe locul doi se pozitioneaza locul de munca, mai exact biroul. Totusi, cum este putin probabil ca membrii cuplului sa fie si colegi de serviciu, se poate presupune ca barbatii au si preferinte pentru anumite colege. Astfel reusesc francezii sa imbine munca cu placerea.

O alta dorinta a lor este sa faca dragoste in avion, desi recunosc ca este o fantezie greu realizabila. Francezii mai au insa si o preferinta clasica: sa ajunga in al noualea cer cu... ascensorul.

Casa, dulce casa


Cu siguranta, rezultatele acestui sondaj vizeaza doar fanteziile francezilor, intre dorinta si realitate fiind adesea un drum greu de strabatut. Desi au dorinte marete, nu prea si le pun in practica.

Cel putin asa releva o analiza a comportamentului sexual, realizata de Inserm ("Institutul national al sanatatii si al cercetarii medicale"). Aceasta arata ca locul ales de francezi nu este chiar atat de indraznet pe cat ar parea la prima vedere.

20.000 de persoane au raspuns la intrebarea: "Care este ultimul loc in care ati facut dragoste?". Rezultatul... 95% dintre respondenti au facut dragoste la ei acasa, in timp ce 2% au optat pentru o camera de hotel. Ancheta nu precizeaza insa daca in acest caz este vorba despre relatii extraconjugale. Doar 2% dintre cei care au luat parte la ancheta au raspuns ca ultima lor partida de amor a avut loc in masina. Poate ar trebui totusi sa luam in calcul si faptul ca aceasta ancheta s-a desfasurat in timpul lunii februarie.

Cum am putea explica preferinta cuplurilor pentru aceste locuri, caci este clar ca un pat ramane mult mai confortabil decat liftul sau avionul? Setea de aventura, excitatia provocata de risc, dorinta de a sparge monotonia sau chiar o anumita doza de exhibitionism ar putea fi raspunsul. Daca te bate gandul sa incerci si tu experienta de a face dragoste intr-un loc public sau in natura, asigura-te mai intai ca nu vei fi vazuta, pentru ca amenda s-ar putea sa te coste ceva...