Studiu: Cuplurile vegane au partide de amor mai incitante decât carnivorii

Organizaţia PETA loveşte din nou în consumatorii de carne, însă de data aceasta acolo unde-i doare cel mai tare: performanţele sexuale. People for the Ethical Treatment of Animals (PETA)

Organizaţia PETA loveşte din nou în consumatorii de carne, însă de data aceasta acolo unde-i doare cel mai tare: performanţele sexuale.

People for the Ethical Treatment of Animals (PETA) este o organizație pentru drepturile animalelor recunoscută pentru controversele pe care le generează prin campaniile sale. De data aceasta, PETA a lansat un filmuleţ de 38 de secunde în care arată foarte explicit faptul că rezistenţa în pat a cuplurilor vegane (care nu consumă deloc carne) este mult mai ridicată spre deosebire de cei care obişnuiesc să consume carne, scrie publicaţia DailyMail.

În filmuleţ apar două cadre, în stânga un cuplu care consumă carne şi a cărui partidă de amor durează 10 secunde, după care bărbatul ejaculează. Iar al doilea cadru este ocupat de un cuplu de vegani (care nu consumă deloc carne) şi a căror partidă de sex se întinde pe tot parcursul filmuleţului, fiind astfel mult mai intensă şi de durată.

Filmuleţul a apărut pe YouTube pe 25 ianuarie şi are deja aproape 200.000 de vizualizări.