Sex. Top 5 poziţii pe care iubitul tău le-ar încerca zilnic

Care crezi că este mişcarea preferată de partenerul tău? Descoperă un clasament interesant ca să ştii ce îi place cel mai mult!

Locul 5. Linguriţa

Una dintre cele mai comode şi intime poziţii sexuale, linguriţa se numără şi printre cele mai silenţioase. Nu este tocmai preferata iubitului tău, însă nici nu s-ar supăra să o testeze foarte des. Asta datorită mişcărilor simple şi lente. Aşază-te pe o parte, în timp ce partenerul te îmbrăţişează şi te penetrează pe la spate. El este cel care controlează mişcările şi ritmul. Folosirea unui lubrifiant va uşura penetrarea.

Locul 4. Cowgirl inversat

În această variantă a poziţiei "femeia deasupra", lipseşte intimitatea şi contactul vizual, dar iubitul tău este fascinat de ea. Partenerul tău stă întins pe pat, iar tu te aşezi deasupra, cu spatele la el.

Locul 3. Sfinxul

Pentru această poziţie întinde-te pe burtă, cu un picior strâns sub tine, iar celălalt întins şi sprijină-te pe coate. Partenerul se va urca deasupra ta, susţinându-se în mâini. Această poziţie creşte şansele orgasmului simultan.

Locul 2. Păianjenul sau orice poziţie în care tu stai deasupra

El nu trebuie decât să stea şi să te privească cum te dezlănţui. Îţi poţi imagina de ce această poziţie este atât de sus în topul iubitului tău, deoarece îi permite să-ţi urmărească îndeaproape trupul şi modul în care te manifeşti în timpul partidei de amor.

O poziţie care îi oferă partenerului o imagine foarte excitantă şi ţie îţi permite să te mişti în voie. Iubitul tău se va aşeza pe pat cu picioarele întinse, sprijinit în mâini. Tu te vei aşeza deasupra lui, cu faţa spre partener. Vă puteţi sincroniza mişcările pentru orgasme intense.

Locul 1. Doggie style

Priveliştea pe care o are iubitul tău şi controlul absolut asupra mişcărilor generează o excitaţie maximă, de aceea este considerată de mulţi bărbaţi ca fiind poziţia erotică preferată.

Este una dintre cele mai bune poziţii care permit stimularea punctului G, astfel că şi plăcerea ta poate să fie intensă. În plus, iubitul tău poate să-ţi stimuleze clitorisul cu ajutorul unui lubrifiant pentru plăcere maximă.