Sex. Top 5 lenjerii seducătoare cu care să-l înnebuneşti de Valentine's Day

Surprinde-l cu o costumație îndrăzneață sau una mai obraznică pentru a-l duce pe culmile plăcerii. Descoperă câteva modele pe care te poţi baza!


Cel mai frumos dar pe care îl poate primi ești chiar tu. Dar orice cadou special are nevoie de un ambalaj impresionant. Tot ce ai nevoie este o lenjerie intimă, sexy și erotică, care te va face să arăți de milioane și cu care îl vei da pe spate.

Abandonează rutina și pășește în lumea tabu a fanteziilor erotice. Împreună cu magazinul online Laris Fashion, ți-am pregătit o listă cu cele mai hot modele de lenjerie intimă pe care să le încerci de Valentine’s Day.

1. Babydoll negru pentru un look transparent, provocator

Deși opusă roșului, culoarea neagră crește tensiunea sexuală dintre voi doi și îl va fermeca datorită caracterului misterios. Bărbații sunt atrași de mister, iar lenjeria neagră te va transforma în cadoul perfect.

Format din două sau trei piese, baby doll-ul negru îți garanează că distracția nu se va termina prea repede și că el nu se va grăbi la deschis cadoul. Pregătește-te să îl vrăjești cu formele tale fine și atingerea fină a dantelei și satinului.

2. Baby Doll roșu decupat

Toate femeile arată răpitor în culoarea roșie așa că setul roșu nu poate lipsi din garderoba ta. Acest model, baby-doll, se potrivește oricărui tip de siluetă. Sânii sunt decupați, iar voalul îți acoperă sumar trupul, lăsând puțin loc imaginației. El subliniază feminitatea ta și stârnește pasiunea bărbaților.

Culoarea roșie este potrivită zodiilor de foc, care se aprind la cea mai mică atingere. Poţi completa întreaga costumație cu un chilot tanga seducător transparent, sau după preferință, din dantelă. Dacă ai în șifonier și o pereche de pantofi cu toc roșii, nu ezita să îi încerci.

3. Baby Doll Verde potrivit formelor generoase

O siluetă cu forme generoasă va fi complimentată de acest neglijeu din voal sexy. Dacă vrei să îți evidențiezi sânii plini și fundul rotund care îl înnebunesc, ai nevoie de această ținută demnă de o zeiță.

Acest body doll te va face să te simți sexy, încrezătoare și liberă. El acoperă o bună parte din trupul tău și sporește tensiunea sexuală prin misterul ei care îi atrage pe bărbați. Poți accesoriza cu un chilot tanga discret și o pereche de sandale cu toc.

4. Lenjeria din două piese, simplă și sexy

Lenjeria clasică nu va fi niciodată demodată, iar aleasă cu grijă, ea poate transforma o seară normală într-o noapte plină de pasiune. Lenjeria în două piese din sutien și chilot sexy acoperă doar strictul necesar și îți înfățișează trupul în toată splendoarea lui.

Vei arăta precum o zeiţă erotică, într-un sutien cu mici decupaje şi un chilot mult prea subţire. Această ţinută este perfectă de purtat pe sub hainele de zi cu zi, sau de casă, aşa că îi poţi face o supriză iubitului tău imediat ce a intrat pe uşă. Nu se va aştepta la asta!

5. Body negru din dantelă, lenjeria de lux pentru un rol burlesque

Lenjeria Body este constituită dintr-o singură piesă sexy, transparentă, care se prinde în jurul gâtului şi la spate, şi îţi acoperă zonele intime. Cu acest look obraznic îi poti oferi o noapte picantă de dragoste şi o privelişte uimitoare!

Te-ai hotărât cu ce lenjerie îți vei suprinde iubitul? Sperăm că da și îți dorim un Valentine’s Day de vis!