Sex romantic. 5 poziţii pentru o noapte fierbinte. Încearcă-le!

Partidele sălbatice sunt, cu siguranţă, mai mult decât plăcute. Însă, orice femeie simte nevoia de romantism şi intimitate din când în când. Dacă viaţa voastră sexuală se desfăşoară mecanic şi pasiunea s-a pierdut, iată câteva poziţii care vor readuce emoţia în relaţia voastră. Nu este nevoie de petale de trandafiri, şampanie sau muzică în surdină, ci de relaxare, atingeri şi săruturi pasionale.

Linguriţa

Îţi place să fii ţinută în braţe după o partidă de sex? Ce ai zice atunci să faceţi sex în această poziţie? Nu numai că este extrem de plăcuta şi simplă, este şi confortabilă, astfel încât poate fi practicată şi de femeile aflate în ultimele luni de sarcină. În timp ce sunteţi întinşi pe o parte, el te penetrează pe la spate. Mişcările sunt lente, iar senzaţiile incredibile. În plus, poziţia îi permite partenerului să-ţi răsfeţe trupul cu mâinile, iar tu te poţi mişca în voie.

Misionarul cu schimb de roluri

Data viitoare când te vei mai afla sub iubitul tău, roagă-l să se ridice puţin deasupra ta, sprijinindu-se în mâini. Odată ce a luat această poziţie, roagă-l să stea nemişcat şi ridică pelvisul pentru a permite penetrarea. Fii tu cea care execută mişcările de dute-vino în actul sexual.

Femeia deasupra

Aceasta este una dintre cele mai romantice poziţii, permiţând contactul vizual şi emoţional cu partenerul. În plus, poţi controla ritmul, dar şi adâncimea penetrării. În această poziţie poţi atinge cu uşurinţă orgasmul clitoridian. Roagă-ţi iubitul să se aşeze turceşte pe pat, cu picioarele încrucişate sub corp şi mâinile sprijinite în spate. Aşază-te peste el şi îmbrăţişează-l. Mişcă-te în voie şi bucură-te de moment.

În picioare

Este poziţia perfectă dacă doriţi să vă admiraţi în întregime şi să vă priviţi în ochi. Ridicaţi-vă în picioare, faţă în faţă, iar tu ridică un picior pentru a permite penetrarea. Îţi poţi sprijini piciorul pe şoldul lui sau partenerul tău ţi-l poate susţine cu o mână. Este ideală pentru sexul sub duş.

Faţă în faţă

Această poziţie este recomandată femeilor mai elastice. Aşază-te în genunchi şi lasă-te încet pe spate, până ajungi cu spatele lipit de pat şi picioarele sub posterior. Întinde mâinile deasupra capului şi bucură-te de moment, în timp ce iubitul, aflat deasupra ta, te penetrează.