Sex. Poziţii şi sfaturi pentru femeile leneşe. Plăcere maximă fără efort

Se întâmplă chiar şi celor mai bune dintre noi. După ani de relaţie, intrăm în rutină şi, de multe ori, vrem să sărim peste etape şi să obţinem plăcere fără prea mult efort. Şi în aceste zile în care ne simţim leneşe şi vrem să fim adorate şi răsfăţate ca nişte zeiţe fără să mişcăm un muşchi ne putem bucura de partide de sex reuşite. Iata câteva sfaturi şi poziţii pentru zilele în care eşti lipsită de energie.

Alege poziţii confortabile!

Lasă-l pe el să facă toată treaba şi alege poziţii să nu implice prea multă mişcare. Poziţia misionarului, linguriţa şi chiar femeia deasupra, în care să te sprijini pe umerii lui în timp ce el controlează mişcările, sunt ideale pentru a-ţi satisface nevoile.

Nu renunţa la haine!

Cine spune că sexul se face doar coplet dezbrăcat? Nu numai că este mai comod să rămâi semi îmbrăcată, dar este şi mai excitant. Şi asta este valabil atât pentru el, cât şi pentru tine. Renunţă doar la piesele care te incomodează şi lasă-te dusă de val.

Bucură-te de preludiu!

Preludiul este foarte important pentru sex reuşit. Uneori, este chiar mai plăcut decât actul în sine. Dacă nu ai energia necesară pentru a merge până la capăt, limitează-te la un preludiu fierbinte. Lasă-l să te răsfeţe şi să îţi exploreze corpul în cele mai mici detalii. Următoarea partidă cu siguranţă va fi una pasională.

Delectaţi-vă cu un film erotic

Astfel de imagini pot ţine loc cu succes preludiului. În plus, poate fi exact ce ai nevoie pentru un plus de energie şi pentru a începe o noapte de neuitat. 

Oferiţi-vă plăcere reciproc

Dacă eşti excitată, însă nu simţi că ai energia necesară pentru o partidă de sex, vă puteţi masturba reciproc. Puteţi atinge cu uşurinţă orgasmul şi, în plus, această experinţă erotică va creşte gradul de intimitate dintre voi.