Sex. Poziţii sexuale potrivite pentru fiecare cameră. Încearcă-le!

Rutina s-a instalat în relaţia voastră şi se face simţită şi în dormitor? Atunci este timpul pentru schimbări. Experimentaţi noi poziţii şi locaţii dacă vreţi să regăsiţi pasiunea. Dacă nu sunteţi pregătiţi pentru a încerca locurile din afara casei, profitaţi de spaţiul casei voastre şi nu lăsaţi nicio cameră neexplorată. Iată câteva idei pentru fiecare îcăpere a casei.

Bucătărie

Masa din bucătărie poate fi întrebuinţată în mai multe activităţi decât în cele legate de gătit. Ademeneşte-ţi iubitul în bucătărie, întinde-te pe masa dezbrăcată, cu picioarele atârnând spre podea, şi îmbie-l să servească frişcă sau ciocolată de pe trupul tău. În această poziţie, desfă picioarele pentru ca iubitul tău să te penetreze. Această tehnică este ideală pentru o penetrare profundă. În plus, îţi pune trupul într-o lumină favorabilă. Este recomandată şi pentru momentele în care vă grăbiţi şi nu necesită renunţarea la toate hainele.

De asemenea, poţi schimba poziţia. Ridică-te în picioare şi întoarce cu spatele la partener, sprijinindu-te de masă.

Baie

Baia este una dintre cele mai romantice încăperi ale casei. Aburul fierbinte, lumânările parfumate şi un pahar de vin roşu pot da startul unor clipe speciale. Poziţia perfectă pentru sex sub duş este în picioare. Este tehnica perfectă dacă vă doriţi să vă priviţi în ochi şi să vă admiraţi. Staţi în picioare, faţă în faţă, iar tu, tot ce trebuie să faci este să ridici un picior pentru a-i oferi partenerului acces liber pentru a te penetra. Îţi poţi sprijini piciorul pe şoldul lui sau poţi fi ajutată de partener, care ţi-l susţine cu o mână. Atenţie la suprafeţele alunecoase!

De asemenea, dacă ai pus rufe la spălat, profită de vibraţiile produse de maşină. Aşază-te pe maşina de spălat şi lasă-ţi partenerul să te penetreze stând în picioare în faţa ta.

Birou

Cu siguranţă ai avut măcar o dată o fantezie legată de sexul în birou. Să te întinzi lângă calculator şi să faci sex pasional. Nu uita nici de scaune. Acestea îţi pot servi drept suport pentru poziţii curajoase. Aşază-te pe un scaun mai înalt, cuprinzând spătarul cu braţele şi împingând posteriorul în spate. În funcţie de înălţimea scaunului, iubitul tău va îngenunchea sau va sta în picioare şi te va penetra pe la spate.

Camera de zi

Eşti mândră de noua canapea din sufragerie? Foloseşte-o! Dacă ai flexibilitate, încearcă această poziţie. Aşază-te pe spate şi ridică picioarele astfel încât gleznele  încrucişate să ajungă sub capul tău. Iubitul te ţine de glezne, face mişcări de du-te-vino, în timp ce tu îţi poţi plimba mâinile pe corpul lui. Înainte de penetrare, o partidă de sex oral vă poate înfierbanta şi mai mult...