Sex pentru leneşi. 5 poziţii care nu te obosesc prea tare

Seara cazi lată şi nu ai deloc energie? Dacă iubitul tău are chef de o partidă abordaţi câteva mişcări lente care nu necesită mult efort!

Poziţiile mai leneşe sunt utile atunci când nu mai aveţi energia necesară pentru a face tot soiul de acrobaţii în materie de sex. Pentru zilele leneşe de duminică sau pentru serile relaxante, iată câteva poziţii care nu implică foarte mult efort:

Foto: sofeminine.co.uk

1. Desfătarea de după-amiază

Este o poziţie confortabilă pentru amândoi, ideală pentru zilele leneşe, petrecute în pat. Iubitul tău se întinde pe o parte, iar tu în faţa lui, cu genunchii îndoiţi şi picioarele sprijinite pe şoldul lui.

2. Deasupra pentru extra stimulare

Pentru această poziţie, iubitul tău se va aşeza pe podea sau pe o saltea tare, cu un picior întins, iar cu celălalt uşor îndoit, pentru mai mult echilibru. Tu te vei aşeza în braţele lui şi vei fi cea care va controla ritmul, dar şi adâncimea penetrării. Partenerul va avea mâinile libere pentru a-ţi oferi extra stimulare.

3. La perete

Poate să fie o poziţie incitantă şi care nu necesită foarte multă pregătire. Iubitul tău te lipeşte de un perete, iar tu ţii picioarele încolăcite în jurul lui. Mişcările pot să fie lente şi olăcerea intensă.

4. Linguriţa

Această poziţie este ideală pentru un orgasm simultan mai ales într-o zi în care leneviţi în pat. Aşază-te pe o parte cu genunchii la piept, în timp ce iubitul tău te va penetra pe la spate.

5. Alunecarea lentă

Această poziţie îţi permite să impui un ritm leneş şi să te bucuri alături de iubitul tău de momente unice. După ce partenerul se intinde pe spate, aşază-te peste el şi mişcă-ţi trupul încet deasupra lui. Mişcarea îţi permite să ai contact mereu cu el şi să-l săruţi de câte ori vrei. În plus, el îşi poate aşeza mâinile pe fesele tale pentru a-ţi dicta un ritm care-i este şi lui pe plac.