Sex pe fugă. 5 poziţii pe care le poţi practica oriunde

Dormitorul sau spaţiul propriei case nu sunt singurele locuri în care poţi avea parte de sex de calitate. Romantic, pe plajă, sau rapid şi cu multă adrenalină, în lift, te poţi bucura de partide incendiare aproape oriunde. Tot ce trebuie să faci este să te asiguri că sunteţi siguri sau că riscul de a fi surprinşi este mic şi să te laşi purtată de val. Iată câteva poziţii ideale pentru sexul "la repezeală" pe care le poţi pune în practică oriunde aveţi chef de puţină dragoste.

Doggy style adaptat

Rapidă şi simplă, această poziţie vă permite câteva minute de plăcere oriunde şi oricând. În plus, oferă satisfacţie garantată. În picioare, cu spatele spre partener, apleacă-te, întinzând mâinile cât de mult poţi spre podea. Această tehnică permite stimularea punctului G şi favorizează o penetrare adâncă. Iubitul tău va avea mâinile libere pentru atingeri fierbinţi. 
 
Foto: womenshealthmag.com

Îmbrăţişaţi

Spaţiu limitat? Atunci ce ai zice de o tehnică simplă şi romantică? În picioare, faţă în faţă, încolăceşte-ţi piciorul în jurul lui şi trage-l aproape de tine. Dacă oboseşti, iubitul îţi poate sprijini piciorul cu mâna. Nu numai că vă permite să vă priviţi în ochi şi să vă sărutaţi, dar această poziţie este ideală pentru câteva clipe de intimitate în afara dormitorului.

Femeia deasupra

Vă puteţi bucura de sex aproape oriunde cu această tehnică. Nu numai că e simplă, dar, ca orice poziţie în care femeia stă deasupra, te poate duce cu uşurinţă spre orgasm. Aşază-te peste iubitul tău, cu spatele la el, şi fii tu cea care decide ritmul şi unghiul de penetrare. 

Scaunul dulce

Poziţia ideală pentru sex oral rapid. Tot ce trebuie să faci este să te aşezi pe un scaun, sau orice alt punct de sprijin, depărtează picioarele şi lasă-ţi iubitul să facă toată treaba. Apoi puteţi inversa rolurile.

Scările

O clădire pustie, oră târzie şi scări de urcat? Atunci ce ar fi să profitaţi şi să vă bucuraţi de o partidă de sex pe fugă? Roagă-ţi iubitul să se aşeze pe scări şi tu pune-te deasupra, în braţele iubitului, cu spatele spre el. Tu vei controla ritmul şi unghiul de penetrare, iar partenerul va avea mâinile libere pentru extra stimulare.
MAI MULT DESPRE: sex in lift, sfaturi sex, pozitii sex